ANNONS
Integritet på Tailsweep

Magdalena

Om Magdalena
Magdalena Graaf är född 2 september 1975 i Göteborg. Uppvuxen i Kungsängen, Stockholms Län. Magdalena har sönerna Isak, Lancelot, Tristan, Charlie och lilla Louie. Bosatt i Stockholm. Magdalena är ständigt aktuell i media där hon bl a flitigt förekommer i tv- och radioproduktioner. Utöver det driver hon en av Sveriges mest besökta och bloggar.

Magdalena genom åren
I slutet av 90-talet fick Magdalena Graaf sitt genombrott som modell tillsammans med systern Hannah. Under ledning av producenterna Christer Sandelin, Per Adebratt och Tommy Ekman  gav sig systrarna in i musikbranschen.

1998 släpptes första singeln ”You Got What I Want” och blev en enorm succé och ”The Graaf Sisters” debutalbum släpptes samma år. Systrarna Graaf blev ett fenomen som sträckte sig långt utanför Sveriges gränser.

Vid sidan av de musikaliska framgångarna har systrarna även ägnat sig åt hjälparbete i Indien tillsammans med sin mamma Linda.

2003 belönades arbetet med ”The Graaf Sisters Children Centre” resulterade i en hederutmärkelse som ”European Heroes” av Time Magazine.

2006 släppte Magdalena sin självbiografi “Det ska bli ett sant nöje att döda dig”. Boken blev en stor succé och ett viktigt inlägg i debatten om våldet mot kvinnor. Boken har sålts i över 150.000 exemplar. Boken översattes till fyra språk och belönades med en Guldpocket 2007.
Ni kan läsa mer om boken HÄR.

2007 var Magdalena sommarpratare i P1:s ”Sommar”  och vill du lyssna på programmet så kan du göra det HÄR.

Foto: SR/SVT

2009 var året då Magdalena startade sin blogg som snabbt blev en av de största. Det var också samma år hon var en av tittarnas favoriter i TV4-programmet “Let´s Dance”, men tvingades avbryta sin medverkan när hon drabbades av en hjärnblödning.

Foto: TV4

2013 är hon en populär profil och programledare i Postkodmiljonären på samma kanal och är åter igen aktuell som författare till boken ”Mitt Perfekta liv”. Boken är fylld av smärtsamt igenkännande, men även om livets små lyckostunder.
Till hösten 2013 är hon även aktuell som programledare i TV 3’s ”Ensam mamma söker”.

Ni kan läsa mer om boken HÄR.

Kontakta Magdalena
Vill du komma i kontakt med Magdalena eller få mer information om portalen klickar du HÄR.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00