ANNONS

Min lägenhet är till salu

/

Förlåt för frånvaro!

Jag har haft det så mysigt att jag helt glömt bort att blogga.

Jag och Louie tog in på weekend i stan. Druckit bubbel och ätit god mat

Strandbryggan

Middag på stan…

Shopping nere på sko Uno med den här Knäppisen

Vaxat näsan

Hållit hand, promenerat

Usch! Druckit alldeles för många drinkar 😂

Nytt halsband

Sitter i bilen utanför min lägenhet. Vi ska ha visning idag. Louie målar lite lister

Du kan läsa mer HÄR! Eller titta på bilderna

Fått ett helt fantastiskt bud! Från BETTER YOU

Ni vet att jag samarbetar med Better You och jag älskar massor av deras produkter. Jag har sen en tid prövat deras Aromadiffuser, så underbart!

Jag har blandat till min egen doft, mandelolja och tillsammans i den ena har jag lavendelolja, den brukar jag ha i vardagsrummet eller i sovrummet, när jag vill sova, eftersom man blir lugn och går ner i varv med lavendeldoft. Sen har jag en som jag har i sovrummet som är en blandning av jasminolja och ylang ylang. Jasminen doftar fantastiskt och Ylang Ylang sägs vara ett afrodisiakium, det kan ju vara trevligt, ha,ha

Men nu har jag har fått den här fantastiska korgen med oljor, så nu kan jag börja testa en massa! Jag har blivit alldeles såld på alla oljor, de har så mycket egenskaper och detta är en helt ny värld för mig – förut har jag kört på mina klassiker; mandelolja, jasmin och havtorn för ansiktet. Men nu ska jag testa fler, det ska bli så kul!

Kolla här Arganolja som ska vara så bra för håret, eller den här Ricinolja – det är väl den som alla unga tjejer har för att få längre ögonfransarna, tror jag. Och här finns en bra receptbok där det finns alla möjliga tips, från blandningar på massageoljor till städtips och bodyscrub, och hur man blandar en egen skäggolja – den måste jag testa att göra till min skäggiga man

Testa ni också. Med koden Magganvip får ni 20% rabatt på hela sortimentet hos oss HÄR!

Lilla Louie mår mycket bättre nu

När vi är klara här, så ska vi gå på bio.

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00