ANNONS

Tisdag och ännu en vecka

/

Lunch med kärlek

Vi har stark-sås-tävling hemma

Nyklippt

I väntan på Adie

YES HEMMA!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️

REKLAM

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, och det mesta är bara härligt och roligt – men det kan bli för mycket av det goda också. Jag är så uppe i varv, så uppe i kreativitet och kärlek att jag har svårt att varva ner och sova. Precis som förut när det var mest jobbigt och jag hade svårt att sova, så använder jag nu igen mitt kära Magnesiumtaurat. Jag tar en på kvällen, ungefär en till två timmar innan jag ska gå och lägga mig, så kommer min kropp till ro och jag kan slappna av och sova gott. Tror att det är den som också bidrar till att minska risken för mig att jag blir utmattad.

Med kod Magganvip 20% (insta folket har hunnit före, så jag vet inte om det finns så mycket kvar. Men du kan läsa mer HÄR!

Lite Nutella musch hehe

Hur snygg!!!??

Lite lätt fåfäng oxå 😂😂😂

Ska jag sluta vara så här kär på bloggen. Blir ni irriterade 😂😂

Kan vara en av de bästa svenska serier jag sett länge. Den tunna blå linjen

Dagens lunch..

59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00