ANNONS

Vilodag och besiktning

/

Vilodag.

Syrran hämtade Louie från förskolan idag. SKÖNT!

Louie är ett mycket enkelt litet mönsterbarn, men känner man sig lite svag är det skönt att bara kunna ligga i sängen och titta på serier och vila. Slippa passa poolen, laga husmanskost och bygga pussel. Behövde verkligen det här. (TACK HANNAH❤️)

Vi väntar in mäklaren och besiktningsman en på den mysiga framsidan. Underbart!! Vilken jäkla känsla. Jag känner mig så härligt lugn i själen och glad inför mitt framtidsbeslut.

Ska platsbygga en grind. Måste renovera ett badrum (men det får vänta) annars var det bara småsaker som behövdes göra.

Ena badrummet är superfint renoverat. Sliter nog bara ur den gamla duschkabinen och låter den nedre toaletten få bli just bara toalett och handfat

Gårdagens kvällsmat. Första gången jag fått i mig mat sedan midsommar. Har inte gått att svälja alls.

Studsmatta står på inköpslistan. En mindre, med BRA STUDS. Det är tydligen viktigt. Den vi har nu duger inte (otacksamma ungar hehe) förvisso är den alldeles för stor. Köper nog en begagnad på blocket. Hur vet man om det är ”bra” studs eller inte. Tips?

Finns det någonslags studs-skala, eller är det olika från märke till märke?

Ska kolla på lite bra serier. Tipsa mig gärna om det med. Skönt med en lugn och tidig kväll.

Råkade ta två extra penicillin istället för Alvedon. Faan vad jag är snurrig. Dör man nu? Kommer magen att paja ur. Ska jag hoppa över doseringen ikväll. Orkar inte sitta i telefonkö hos 1177 i 10 timmar. Tips om det med tack hehe

(Inbillar mig att att magen börjar röra på sig. Kanske blir ett litet skit-kalas här ikväll. Istället för serie och lugn och ro ikväll, Så får jag väl sova med en av Louies gamla blöjor 🤣

Vi syns senare. Lovar att hålla er uppdaterade. Jag vet ju att ni sitter på intresse nålar nu 🤣

58
314

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00