ANNONS

Mjölk i sängen och efter skolan bad…

/

God morgon vänner. Ett glas mjölk i nya sängen. Kommer förmodligen börja lukta surt. Har tvättat den så gott det går. Har du några tips?

Mina favoritblommor!

Igår var lite kompisar här på spontan grillning

Mysigt att höra klingande skratt och plaskande barn en vanlig skoleftermiddag mitt i veckan

Möte med Charlie fröken idag. Pollen medicinen har hjälpt! En sådan OERHÖRD skillnad. Köpte näsproppar på apoteket. Som ”munskydd” fast man stoppar in dem i näsborrarna. Stänger ute all pollen. SMART och funkar faktiskt.

Har tagit ett Corona test nu. Har det inte, har inte haft det. Mobil doktor kom ut i går och testade hela familjen. Trista pengar ”önskade att man hade haft det” men icke tyvärr…

Jag har börjat föra drömdagbok. Vaknar jag i vargtimman så skriver jag ner allt.

Rätt lätt att följa hur man mår inombords. Det börjar vända nu. SKÖNT! Att ta beslut kan vara så jobbigt. Men oxå så befriande och skönt.

Jag verkligen trivs med mitt liv nu. Tempot och rytmen.

Frukost framför Nyhetsmorgon

Filip har bott har i veckan, men flyttade ut i går, det blir så rörigt för alla om man ”lever som gifta” fast inte. För allas skull är det nog bäst att ha en clean cut. Både för våran skull och för barnens.

Betalt lite räkningar och druckit kaffe i solen.

Bokat tid på skönhetssalong för nästa vecka. Tänkte se vad man kunde göra mot torr-läderhud, pigmentsfläckar och mustasch. Måste ju steppa upp och fräscha till mig nu när jag är ”singel” hehe (skoj)

35
266

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00