ANNONS

Tack fina du❤️

/

Tack för alla fina hälsningar. Ja detta är nog vårat livs största nederlag.

Men hakan upp, blicken framåt. I det här fallet så handlar det ju bara om att göra det bästa för barnen

(Louie är torr runt munnen, om du undrade varför han är vit. Det är kräm)

Gud va jag längtat hem! Längtar efter att få krama och pussa på mina killar. Saknat närhet, någon som pillar en i håret, masserar ens axlar eller kramar en när man känner sig nere. Saknat skeden framför Netflix och att få snusa någon i nacken.

Helt underbart att få krypa ner under täcket, läsa böcker och klämma på varm bäbisfot. Som MEDICIN för min själ

This too will pass, som jag brukar säga. Tufft, men jag har ju redan gått igenom en smärtsam separation med de stora killarnas pappa. Jag vet stegen. Denna gång är jag förberedd på att inte göra samma fel. Oxå förberedd på sorgen som kommer komma i vågor. Känns tryggt! att veta att de mesta faktiskt går över.

Frågor om koftan på insta. Det är en 6 år gammal kofta från JACKIE.

Sängen full av barn….

Våren gör mig lite lycklig. Jag har verkligen bestämt mig för att vara lycklig nu. Ta tag i saker. Ta riktiga beslut, som är bra för mig. Som ger mig långsiktig lycka.

Taco till barnen och Curry till oss vuxna. Katrin kommer över med sina barn ikväll. Mysigt! Sen blir det långhelg. Då ska vi njuta av grönskan och hänga lite med Hannah och tjejerna här i trädgården

80
558

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00