ANNONS

Godmorgon

/

Godmorgon vänner! Smoothie, Bolibompa och mys i sängen innan skola och arbeten

Igår såg vi sista avsnittet av ÄLSKA MIG på Viaplay. Så OERHÖRT magisk, rolig välgjord serie. Skådespelarna! Handlingen! Kan vara en av de bästa svenska serier jag sett. Gråtit, skrattat och känt igen mig

Många frågor om Drago. Drago mår toppen! Han jobbar, och vaktar en annan familj just nu. Han är en arbetarhund och älskar sitt jobb mer än något annat. Han skulle dö av tristess av att bara ligga och snarka i köket. Han är utbildad och uppvuxen med sitt vaktkall. Han ska hänga här med oss i sommar. Få lite sommarlov från vardagssysslor. Mysigt

Nu måste jag hoppa upp ur sängen! Barnen börjar skolan om 30 min

Önskar er en fin dag ❤️

17
329

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00