The Solution från Oslo Skin Lab

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab.

Hej vänner, jag vill börja med och skriva att jag hoppas ni alla är friska och vid gott mod!

Tidigare i år skrev jag till er om The Solution från Oslo Skin Lab. The Solution är ett kollagenpulver som genom forskning har visat sig ha god effekt mot rynkor och hudens åldrande.

Även om jag själv kan tycka att vi blir finare med åren och med åldern. Så kan det kännas härligt med en ny spänst i huden och lite mindre celluliter.

Idag använder jag mig utav färre produkter och de noga utvalda. Precis som The Solution är noga utvald av mig. Vilket gör det ännu roligare att få dela med mig till er om denna produkt.

The Solution är alltså ett kollagenpulver som har en neutral smak och kan blandas i valfri mat eller dryck. Hur bra?! Du får i dig kollagenet i din dagliga kost och därmed boostar du hela kroppen inifrån. Skönhet inifrån och ut!

Studier har visat att The Solution har god effekt mot rynkor och hudens åldrande. Resultatet visar att rynkdjupet reduceras i genomsnitt upp till 20% efter 8 veckors användning. Denna reducering kan även ökas med tiden och fortsatt användning. Det vill jag påminna er om, att fortsatta äta kollagenpulvret för effekten utav det avtar om man slutar äta det.

Oslo Skin Lab levererar The Solution genom abonnemang och det är ingen bindningstid. Medlemskapet kostar 389kr/mån (ord. Pris 568kr/förpackning) och du får ett nytt paket av The Solution hemskickat var fjärde vecka. Du har därmed alltid kollagenpulver hemma. Grymt!!

Jag är supernöjd med resultatet sedan jag startade att äta The Solution. Jag upplever att huden känns friskare, yngre och med mycket mer spänst och lyster. Jag kör det i morgonsmoothies, ett vattenglas eller i kaffet. Det är ju det som är väldigt bra med pulvret. Du kan anpassa hur du ska få det i dig dagligen utifrån vad som passar dig bäst.

Använd länken nedan eller klicka på bilderna i inlägget för att komma till deras hemsida. Med koden MAGDALENA får ni 60% rabatt på första köper när man blir medlem på The Solution. (Inkl. fri frakt och ingen bindningstid) https://bit.ly/2uDRnEv.

 1. Nonno skriver:

  När ni ser en kändis i en reklamfilm på TV, skriver ni då hatbrev till den personen? Nä det gör ni inte för ni FATTAR att den personen gör det jobbet för pengar = lön!

  Du som t.ex jobbar på Systembolaget, gör du det bara för att du Älskar vin och sprit eller gör du det för att få lön?

  Du som jobbar på Sibylla gör du det för att du lever för korv eller för att få lön?

  En person som lever på sin blogg och ibland gör reklam för produkter, gör så för att det ingår i deras jobb för att få LÖN.

  Kan inte alla bara fatta det här och sluta hacka på bloggare nu. Om inte så borde ni skaffa er ett liv och kanske ett eget jobb.

  1. Annika skriver:

   Nonno, man kan välja att spela in t.ex. reklamfilm sen kan man välja om det är lämpligt att publicera.

   1. Nonno skriver:

    Och man kan välja om det är lämpligt skriva elaka kommentarer för någon annans val

 2. Linda skriver:

  Förra gången det gjordes reklam om detta blev responsen negativ. Det var inte länge sen. Nu är reklamen här igen, är det för att reta dina följare? Känns så. Vill ha kommentarer som löper som en eld av negativitet igen, är det kul?

  1. p skriver:

   Du har inte riktigt förstått det här tror jag Linda.
   Maggan gör reklam för det här. Hon får betalt för att visa och skriva om det.
   Troligen x antal gånger.
   Det här är ingenting jag heller är intresserad av, så vet du vad?
   Jag scrollar förbi. Pröva. Det är skitenkelt.

 3. Åsa skriver:

  Jag skulle vilja se en före och efter i filmformat, inte någon text, eller retucherad bild.
  Så, fram tills dess, no thanx.
  🙂

  1. Anette skriver:

   Fy att hon kan stå för något som inte hjälper.Vill man bli slät och fin så är det Botox och fillers som gäller. Har hört att det Inte hjälper att dricka kollagen.
   Så börja gå till skönhets kliniker och gör reklam för dem.. det kommer att bli ett äkta resultat. / Anette

 4. Agneta skriver:

  Ja i dessa coronatider är det mycket som det är brist på och varor som hamstras.
  Men pekpinnar verkar i alla fall inte vara nån bristvara om man ser till kommentarerna här inne.
  Jag har fullt förtroende att Maggan klarar av att ta egna beslut för sig och sina barn utan er ”hjälp”.
  Och vad jag förstått är inte heller Mumin omyndidigförklarad utan har full rätt att själv bestämma vad som känns rätt för just henne.
  Varför sitta här hemma och tycka vad andra ska göra, man kan inte ens veta hur man själv skulle välja om man vore i hennes situation.
  Maggan o Mumin, när man följer magkänslan så brukar det bli bra!!!
  Kramar till er alla!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..