ANNONS

The Solution från Oslo Skin Lab

/

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab.

Hej vänner, jag vill börja med och skriva att jag hoppas ni alla är friska och vid gott mod!

Tidigare i år skrev jag till er om The Solution från Oslo Skin Lab. The Solution är ett kollagenpulver som genom forskning har visat sig ha god effekt mot rynkor och hudens åldrande.

Även om jag själv kan tycka att vi blir finare med åren och med åldern. Så kan det kännas härligt med en ny spänst i huden och lite mindre celluliter.

Idag använder jag mig utav färre produkter och de noga utvalda. Precis som The Solution är noga utvald av mig. Vilket gör det ännu roligare att få dela med mig till er om denna produkt.

The Solution är alltså ett kollagenpulver som har en neutral smak och kan blandas i valfri mat eller dryck. Hur bra?! Du får i dig kollagenet i din dagliga kost och därmed boostar du hela kroppen inifrån. Skönhet inifrån och ut!

Studier har visat att The Solution har god effekt mot rynkor och hudens åldrande. Resultatet visar att rynkdjupet reduceras i genomsnitt upp till 20% efter 8 veckors användning. Denna reducering kan även ökas med tiden och fortsatt användning. Det vill jag påminna er om, att fortsatta äta kollagenpulvret för effekten utav det avtar om man slutar äta det.

Oslo Skin Lab levererar The Solution genom abonnemang och det är ingen bindningstid. Medlemskapet kostar 389kr/mån (ord. Pris 568kr/förpackning) och du får ett nytt paket av The Solution hemskickat var fjärde vecka. Du har därmed alltid kollagenpulver hemma. Grymt!!

Jag är supernöjd med resultatet sedan jag startade att äta The Solution. Jag upplever att huden känns friskare, yngre och med mycket mer spänst och lyster. Jag kör det i morgonsmoothies, ett vattenglas eller i kaffet. Det är ju det som är väldigt bra med pulvret. Du kan anpassa hur du ska få det i dig dagligen utifrån vad som passar dig bäst.

Använd länken nedan eller klicka på bilderna i inlägget för att komma till deras hemsida. Med koden MAGDALENA får ni 60% rabatt på första köper när man blir medlem på The Solution. (Inkl. fri frakt och ingen bindningstid) https://bit.ly/2uDRnEv.

45
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00