Sorry

Har inte hänt så mycket här. Våran vardag är som vanligt. Jag har biljetter hem till Sverige på söndag. Vi får se om vi kommer med planet.

Nästan alla flyg till Sverige har haft mer än över 40 personer överbokade. Folk armbågar och gör allt för att ta sig hem

Stolt kille

Jag lipade av stolthet. Mina fina pojkar!

Mumin ska stanna kvar här i Thailand. Hon är i riskgruppen och är livrädd för flyget, och situationen i Stockholm.

Hon bor kvar i vår fina lilla lägenhet. Kylen full av mat. Poolen och havet. Här är hon säkrare. Stanna kvar, än att behöva röra på sig på offentliga platser.

Det är MÅNGA svenskar som stannar kvar här. Ett helt gäng som kommer se till henne

Myskväll med Hannah igår

Usch fick tillbaks min hjärtflimmer igår. Har INTE ätit medicin sedan nyår.

Åkte in till en av våra 100 akutmottagningar på gatan. Tog blodtryck och blev besiktigad. Ska börja knapra mina tabletter igen.

Blivit stressad av all hets. Alla panikslagna människor som hastar hem. Undrar hur det ska bli när jag kommer till Stockholm? Rubriker, nyheter, poddar. Jag bävar.

Ja,ja Filip vill ha hem pojkarna. Det förstår jag. Hade det inte varit för det, så hade jag avbokat mina biljetter på söndag och suttit lugnt i båten.

Tagit en skön tupplur. Det är varmt ute. Mumin badar med Louie, Charlie softar och jag ligger och lyssnar på Sigge Eklunds podd

Fick den här roliga gamla omslaget skickat till mig igår

Krabb jakt på stranden

 1. Ritva skriver:

  God morgon☀️Hälsningar till Mumin från Finland, ta lungt och ” Finland Sisu” 👍❤️🌺Trevlig resa till hem Magdalena! Här i Finland är liten olika situation än Sverige, men vi måste förstår att Corona-virus är inte leksaken. Restaurang( alla) skola( alla) är stängt. Och nyalands gränserna är isolerat( tillexsempel Helsingfors).
  Mvh Ritva

 2. Maggan, ha is i magen, du tillhör riskgruppen. I Sverige är det kaos inom sjukvården, allt är slut och detta är bara början. Stanna kvar, du är säkrare nere i Thailand, virus tycker inte om värme och sjukvården är inte överbelastad.

  1. Mi skriver:

   Sjukvårdens överbelastning går snabbt! Vad får dej att tro att Thailand bättre förberedd än Sverige? Eller att det finns mat även på turistorter ifall lokalbefolkningen drabbas?

 3. Uppis skriver:

  Men förlängde du i te visumet för nån dag sen och skrev typ joppi 30 dagar till….?

  När skulle ni egentligen åkt hem?

  När ska Mumin ta sig hem?

  De där 100 akutmottagningar du nämner är ju inte direkt sjukhus med möjlighet till coronahantering med respirator osv. Herregud blindtarm får man ju åka till Trang för…

  Hoppas Ni har det tryggt!

 4. Mi skriver:

  Är det hjärtflimmer du har? Ganska allvarligt isåfall. Diagnosen svt ganska mycket snällare, o räknas inte till riskgrupp.

 5. Jenny skriver:

  Men stackars Mumin. Har hon någon hjälp där ifall hon blir sjuk.

  1. Helene skriver:

   Ja hon kan dessutom bli kvar till oktober det är rätt lång tid

  1. Linnea skriver:

   Hur tänker du??? Lämna INTE Mumin ensam kvar med all oro!! Självklart säger hon att det går bra att ni flyger hem men TÄNK….hade du velat vara kvar ensam i att annat land långt hemifrån.
   Att vara självupptagen och sorglös passar sig INTE nu i dessa Coronatider, vem bryr sig rynkor när vi sitter i karantän och inte vågar gå ut.
   STANNA där du är och kom ner på jorden…..

   1. Vet du vad. Tror du jag bestämmer vad Mumin ska göra. Hon har själv tagit det här beslutet. Jag bestämmer givetvis inte över henne. Hennes oro är vare DITT eller MITT beslut.

    1. Cia skriver:

     ❤️

   1. Annie skriver:

    Är du dum el gör du dig till? Mumin är en vuxen människa som kan tänka själv. Dessutom, Magdalena har två barn att ta hänsyn till så att skriva ”Att vara självupptagen och sorglös passar sig INTE nu i dessa Coronatider” är DET som inte passar sig nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..