Jordens undergång.

Vad är din sista måltid?

En fet rostmacka med överdrivet mycket smör(det ska vara så mycket smör att det blir tand avtryck,

(Det måste vattnas i gommen)

. Jordnötssmör på det, seeeeen njut och myzzzz

Vad är din favo? Din ”natta mat” OM du inte har kebab eller körv gött

 1. Helen skriver:

  Nybakad fralla med massor av Bregott och skivad banan.

 2. Malin skriver:

  Avokado maki, alla gånger! Så gott och jag gör min själv, busenkelt och nyttigt! 🙂

 3. Det blir litet konstigt om vi i Sverige berättar för Magdalena hur det är i Thailand för vem vet bäst, liksom? Orolig kan man förstås bli för genom din blogg har du kommit oss nära. Det känns som om ni har varit borta länge nu och saknas här men kanske är det säkrare i Thailand??? Här blir allt mer skrämmande för varje dag som går. Vill gärna veta hur tillvaron och planerna ser ut. Kram.

 4. Nonno skriver:

  Läste att Thailands (diktatur-) regering kan införa strikta restriktioner utan förvarning när som helst när det nu råder undantagstillstånd. Dom kan t.ex tvinga turister till långvarig karantän och till och med stänga ner hotell!

  På UD står följande angående Thailandsresenärer:
  Ambassaden uppmanar svenska medborgare att följa händelseutvecklingen, följa lokala myndigheters anvisningar samt vara beredda på att lokala myndigheterna kan vidta ytterligare åtgärder. Ambassaden uppmanar även svenska resenärer att anmäla sig till Svensklistan.

  Snälla kom hem! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..