Hemskola och katt

Ni som känner mig, ni vet att jag är en hundmänniska.

Men även detta stenhjärta har känslor.

Tonfisk…

Och lite TLC

Ahh nu katt tanter, vann jag väl lite extra katt-poäng 🤣🤣🤣

 1. Ritva skriver:

  God morgon☀️Ten points👍Jag är katt-tanta jag har tre katterna!😻😻😻

  Mvh
  Ritva

 2. Ja, jag är också hundmänniska och undviker helst katter. Men nu när alla som matat katterna ”flytt” från vårt bostadsområde så kommer alla hemlösa katter till mig och vill ha mat (jag har matat en katt sedan vi flyttade hit då förra ägaren gjorde det). De skriker och slåss och jag tycker så synd om dem, och en katt som var så fin har blivit extremt mager nu. Usch! Stackars djur.

 3. Nonno skriver:

  Tänk på att katter i utlandet ofta har ringorm, ett kliande helsike som är svårt att bli av med.
  Även om dom är söta och svåra att motstå…

 4. Du är för skön 🙂 gillar din humor. Vilken söt katt! Kram 🐱

 5. Maija skriver:

  Så fin misse den skulle jag gärna vilja ha. Ge katten vatten också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..