Planetvänner, Barbro, Tacksamhet och undran?

Godmorgon! Planetvänner (tänkte som hastigast skriva Sverigevänner, men insåg snabbt det brutala misstaget, som skulle få mig att kölhalas och korsfäst i årtionden)

Man måste tänka flera gånger innan man postar något. Hjälp VILKEN oförlåtlig miss det hade blivit 🤣

Planetvänner!

Planetvänner var väl ett riktigt fint ord? Charlie ville bli ”planet-skötare” för ett par år sedan. Kommer nog från programmet ‘sommarmorgon på Bolibompa’

Idag känner jag en ENORM tacksamhet. Vet inte varför. Men det bara bubblar i kroppen. Tacksamhet för att alla i min familj mår bra. Att jag får ha det svagaste/minsta och den äldsta och skröpligaste hos mig i en fantastisk miljö.

Duktiga lärare, vänner och pålästa människor omkring mig

Hemskolning, och genomgång med Charlies enormt pedagogiska och duktiga lärarna Anna Samuelsson (hehe)

Slow downs hjältar. Vårat lärare och pedagog team

Lärarna sitter i lägenheter här nere på Slow down. I och med att man inte får ha skolundervisning eller samla större grupper, så pluggar vi på förmiddagen. Har Charlie frågor, så sitter hans lärare till förfogande och kan hjälpa till. Sen upp till Annas kontor kl 13 för redovisning

Går era barn i skolan, där du bor. Eller har ni hemundervisning?

Mitt hår har verkligen vuxit! Det här bara smällt till. Trycker i mig C-vitamin och All in one nu.

Apotekaren här nere så att C-vitamin är bra att preppa med.

(Bortse från min lilla skrynkliga snippa på halsen)

Nu ska vi ta en liten paus i skolarbetet. För ett parti hederligt Uno

Kan man bli världsmästare i Uno mamma?

Jag fuskar. Jag ser Charlies kort i spegeln bakom honom. Men det vet han inte. Vad är det för monster, som föds i en när man spelar kortspel? Spelar ingen roll om det är barn eller vuxen. Alla måste stupa

Vad jag älskar med det här livet, det är att man bara luffar runt barfota.

Jag känner att jag måste ta tag i min motion snart. De två senaste veckornas kaos, har gjort att man okynnes ätit lite och inte rört på sig som man skulle.

5 kilo upp på vågen (Mycket är nog vätska av värmen oxå) OGILLAR det, och kommer snart ta tag i mig själv. MEN ibland är det rätt skönt att bara få rasera lite.

Tack min älskade Suss för att du ”bröt dig in” hos Barbro. Hon sitter isolerad i sin lägenhet, men lever. Vänner som du!! ♥️

Nu till en annan än liten fråga. JAG ligger ju efter i INFO’n här nere, följer att från Sverige via Instagram, nyheter och tv-sändningar.

(Skriver med stora bokstäver, så ingen snabb/scroll/skumläser och missuppfattar mig)

Vad gäller, hur ställer du dig till frågan? Här i Thailand och övriga Europa har man stängt ner nästintill allt. Barer, pubbar, massageställen och discon mm

Det är nog bara en fråga om tid, innan resturangen måste stängas oxå.

Snabba finska brillor

Jag fattar ju självklart att man ska/MÅSTE gynna småföretagarna i Sverige som går på knäna/blöder …

Men springer alla på stan och dricker skumpa och äter gott i Stockholm. Tar det inte längre tid för viruset att pika. Vad är skillnaden mellan Sverige och spanien/Italien?

Har vi kommit lindrigare undan, är vi av en annan strategi, sprider det sig inte lika fort i Skandinavien, är vi arroganta och nonchalanta? Är vi smartare än alla andra.

Iochmed att JAG är här och DU är hemma, så ställer jag frågor på ett ödmjukt och nyfiket sätt bara. Jag BETONAR att jag tycker inget, tror inget och yttrar inget

En vän på insta skriver. JAG KÄNNER mig kluven. Vad gäller. Ska alla leva som vanligt. Äta ute på restaurang och mingla så mycket som möjligt. ELLER inte?

En annan skarp hjärna

Diskutera gärna fritt och trevligt i kommentarerna

Det här missbrukar jag. Helt frisk efter 4 påsar. Hostan är helt borta. UDERBARA thailändska apotek. Vad är egentligen denne lille cocktail. Finns det i Sverige?

Nya glajor! Äkta tror jag? Köpte den hos optikern inne Saladan. Göcci är märket.

Nu mina älskade planetvänner så tycker jag att vi ger oss själva en stor kram. Titta dig själv i spegeln och säg högt! DU ÄR VACKER OCH VÄRDEFULL

Vi får inte glömma bort att vara SNÄLLA mot varandra. I verkliga livet och här på nätet. Man får inte göda TROLLET inomsig när man sitter isolerad och uttråkad framför datorn.

Ta allt med en nypa salt, sluta missförstå. Vi är alla olika, tycker olika, känner olika.

Det känns som om trollen TITTAR fram lite mer ofta nu, än vanligt.

Schaaass på er! Ut i solljuset nu. Ställ er på balkongerna och njut av våren och era fyrbenta och lurviga små vänner ♥️

Mumin har varit hos frissan på HEADQUATERS. Tillbaks nu

Louie leker med alla småflickorna på området.

Visst blev hon fin

Fridens lilja! Vi syns senare

Nu ska jag facetime med min stora kärlek..

Som jag saknar honom

 1. Anna skriver:

  acetylcystein finns i Sverige också, men på recept. Brustablett som är slemlösande.

 2. CL skriver:

  Maria och Mia. Tror ni att det bara är kommentarerna här som gör Magdalena irriterad. Bloggare får hot och hat i mängder på olika sätt och många kommentarer tas bort. Konstigt att ni ändå går in på denna blogg och måste skriva spydiga kommentarer . Så mycket hat i stugorna nu i såna här tider. Men gör nåt annat än att läs blogg , ta en frisk promenad och få lite positivt energi ist , hett tips om man inte kan hantera känslorna ..

 3. åsa skriver:

  lyssna på Kerstin hessius hon är fantastisk och vågar säga saker som är obekväma. Nej vi springer inte runt och dricker skumpa men vi måste ut ur krantänen och börja leva annars har vi inget att gå tillbaka till vi drar undan mattan för kommande generationer. Googla hennes namn och kolla på senaste dagarnas inlägg om henne.

  kram

  åsa

 4. Linda skriver:

  Men vad ger vuxna rätten o vara så elaka.inte konstigt barnen inte kan bete sig ibland.

 5. Hej Sverigevän! Ville bara skriva det för det måste ju vi få skriva utan att det skulle vara ett problem. Jisses! Alla som finns i Sverige – hej sverigevänner! Ta hand om er pöss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..