Stämplat i Krabi

Visa stämplat! YES! 30 dagar till. Nu är det fixat. Man är lite orolig varje gång man köar med pass och papper. Niger och försöker se söt och beskedlig ut hehe

Två timmars bilresa till Krabi, och nu två timmar tillbaks till Lanta. Vi delar bil med en annan familj. Bättre för miljön och för plånboken.

Vi hade lite avskedsfest för en ”slow Down familj igår”

Underbara människor! Som vi kommer sakna er

Karaoke, drinkar och mycket skratt

Nu ska jag vila. Snart är vi hemma på ön igen ❤️

Dagens frågetecken.. 😂😂😂

Haha! Hejdååååå…. slit mig med hälsan ❤️

 1. Ullan skriver:

  Hur kom dom hem som ni hade avsked för?

 2. Sofia skriver:

  Vad härligt ni har det! Se till att ta hand om er, hörde precis Kjell Bergqvist på P4 och han sa att det mörkas rätt bra i Thailand gällande cov19 han borde ju veta då han bor där och känner till Thailändska systemet väl. Han sa också att Thailand hade tagit kraft tag redan i februari vilket låter föredömligt! Nog om det önskar er en fortsatt frisk och mysig tid.

 3. Älskar alla Dina glasögon !!! Har Du progressiva glas? Ha det gott 🙂

 4. Härligt. Träffade Mumin o hade en trevlig pratstund vid strandkanten. Hoppas att vi tar en promenad längs stranden som vi sa. En människa som jag blev väldigt gla i, det har jag känt från bloggen att jag skulle tycka. Må gott o hoppas på strandpromenad med Mumin.
  Kram från Skånskan

  1. Va kul!! Ja vi får ta en fika någon dag. Hon så att det var MYCKET trevligt att träffa dig 😍

 5. Underbart. Träffade Mumin idag o hade en mysig pratstund i strandkanten. Hoppas vi ses igen o kan ta en promenad längs stranden. Henne gillar jag!! Lev väl o hoppas vi ses, en v till hemresa för mig.
  Hälsningar skånskan vid stranden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..