Statusen hemma

Sorry kära vänner för att jag missuppfattat situationen. Jag följer bara NYHETERNA, tidningar och uppdateringar på bla facebook där människor rasar på regeringen mm, Corona bedragare och att skolor inte stängs, Anders Tisnell mm

Fattar här i kommentarerna att ALLA i Sverige hjälps åt, och att som många av er skriver att ”läget faktiskt är under kontroll i Sverige” OCH att JAG ska sluta hetsa och piska upp stämningen i min blogg?

Inte alls min mening. Jag tycker mer att jag FRÅGAT er om era privata situationer. Inte raljerat eller försökt spela professor i virus.

Jag personligen har ingen aning. Kan bara utgå utifrån hur ”våran situation” ser ut här nere. Klart som korvspad, att folk kan vara smittade här (symptomfria) men det kan jag väl inte fasas över, eller göra något åt, innan det är försent?

❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Två glada gubbar! Visst har Louie vuxit?! Han känns som en pojke nu, inte min lilla bäbis…

Ja, ja, hoppas att ni mår bra. Jag ska skita i att grotta i några Corona frågor, då jag trampar folk på fötterna vad jag än skriver.

Namaste❤️ och förlåt i förhand om jag på något sätt gjort någon upprörd med detta inlägg igen 👍

 1. Irene skriver:

  Tycker din blogg är trevlig.
  Och vi har yttrande frihet här i Sverige, så man får faktiskt skriva vad man tycker och tänker och vill i sin blogg.
  Dom som inte vill läsa behöver inte.
  Fast jag är verkligen förvånad hur många aggressiva människor det finns, som tror dom har rätt att kasta arga , elaka kommentarer hur som helst🤔
  Men det ingår väll i yttrande friheten😉
  Men mörkrädd blir man på en del kommentarer.
  Ha det gott🤗

 2. Panik i Sverige Ja en del svenskar har panik det bunkras både toa papper och värktabletter, ersättningar och annat så affären börjar inför max antal av visa varor. Det är inte corono som skapar panik just nu utan att folk inte har nån medmänsklighet och bunkrar.

 3. Sluta inte att skriva, va precis som du är <3 jag älskar att läsa dina inlägg! Du är rak ärlig och ofiltrerad det är underbart.
  🙂

 4. Jag tycker regeringen m samarbetspartier agerar sansat och bygger agerande på vetenskap istället för populism. Tror att facebook är fel källa om man vill ha sansad och faktabaserad info. Bra att du reflekterar över detta och din roll💜 Ingen tjänar ju på uppiskad stämning och tjafs på sociala medier vare sig det är coronatider eller ej. Ha det fint!

 5. Liza skriver:

  Klart du ska fråga oss/undrar hur vi har det hemma i Sverige ! Sluta inte skriva som du gör , fortsätt vara härliga du ❤️ Å skit i alla idioter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..