Jag är ju självklart inte mer skyddad i Thailand

Härlig morgon. Trots en sen och intensiv skrivarnatt så vaknade vi pigga och utvilade.Vi har varit på Lanta mart och storhandlat.

Charlie är lite förkyld så han har fått vara hemma från skolan och vila. Det är oliderligt varmt och fuktigt. Vindstilla och molnfritt.Vi har haft en ledig förmiddag. Vi ska köra stenhårt ikväll istället. Huvudet måste få vila lite
Nej som någon skrev i kommentarerna ”Jag tror inte jag är mer skyddad i Thailand” det är säkert minst lika utbrett som hos er.Men vi är på en ö. Sjukhusen går inte på knäna, och hysterin är 0 här.Ingen kollektivtrafik. Ingen som hostar på ditt moppehandtag.Här kindpussar man inte, trängs i små utrymmen eller tar i hand. Vi är UTE i friska luften hela dagarna
Ja, vi kommer säkert oxå drabbas av Corona här på Lanta, Men NU sitter jag hellre i karantän HÄR, än instängda i Stockholm.Jag tycker att det vore vansinne och idioti att ge sig ut i flygrummet, besöka flygplatser, främmande människor på allmänna inomhusytor mm (om man inte måste)Att vi stannar kvar här i Thailand är ett beslut jag taget för alla i min närhet. Inkluderat dig.
Lite träning innan lunch. Fredag idag. Hur ser din helg ut. Är du frisk. Drabbad?
Kram, och va rädda om varandra ….Ps tre påsar av detta botade min hosta helt. Ska köpa med mig ett helt thailändskt apotek hem

 1. Maria skriver:

  Hej !! Hur orkar folk skriva så mkt skit , tänk om folk kunde lägga energi på viktigare grejer . En fråga är det dags för en kampanj på dina piller snart ?? //Maria

 2. Lotta skriver:

  Hej alla, jag brukade hosta upp till 6 månader efter en förkylning tills min läkare kom på att jag hade förkylningsastma….. som ju inte smittar precis…. så döm inte andra så snabbt – vi har ingen aning om vad den andre går igenom…

 3. Åsa skriver:

  En litet partiskt inlägg här.
  För en månad sedan gick vår mamma bort uppe i Sverige och för två veckor sedan hade vi begravning. Jag är bosatt i Tyskland med familj och min syster i USA. Naturligtvis var vi uppe båda gångerna och det var livsviktigt för oss. Vi pratade om det igår; hur det hade varit för oss om vi inte hade kunnat åka nu (både Tyskland och Trumpland är ju stängda). Bara tanken på att inte hade kunnat närvara eller öht kunna ta mig till mina nära i en nödsituation. Viruset anses peaka efter 3-4 veckor, därför har de flesta europeiska länder stängt ner för att (förhoppningsvis) få spridningen att avstanna.

 4. agnes skriver:

  Lille Lo, han håller ställningarna o tränar– hej o hå…!!! Ettotvå…Min femte sladdisgrabb på 23 år flyttade till Australien i februari,längtar efter honom men sagt att han kanske har bättre där, välorganiserat som dom har där.Surfandet spelar ju roll …..Heja er. ( Hans astma e bra där).

 5. Ann skriver:

  Men Gud så jobbigt när alla ska säga sig åsikt om stanna eller åka hem. Ja, vet att kommentarsfält finns av en anledning men säger det nu, och sagt det förut; jobbigt när alla ska läxa upp och uppfostra och försöka bestämma vad vuxna människor ska göra. Tycker det blir jobbigt, Maggan bestämmer ju själv och skiter väl i vad andra tycker att hon ska göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..