Bok och syster

Hej härliga vänner, förlåt för en lång frånvaro. Syrran kom hit förra veckan, och vi har ordagrant jobbat dygnet runt. I natt (våran tid) avslutade vi ”djup intervjuerna” 05 på morgonen.

Vi skriver en gemensam självbiografi. Till hjälp har vi Martin och Leif.

Boken ska handla om systerskap. Det skulle vara väldigt svårt att skriva helt själv, då våra upplevelse skiljer sig så under livet. Risken att bli jäv skulle bli rätt stor hahaVi skriver ihop. Kul, spännande, sorgset och väldigt mörkt. Ledorden för våra gemensamma liv känns som ensamhet och svärta

Tappade min mobil på stranden häromdagen när vi solade och badade. Blev kanske stulen eller försvann i all sand.

Hur mycket vi än grävt så går den inte att hitta. Den var dessvärre avstängd, så den går inte att hitta.

Som tur har man ju icloud och förlorar inget.

Nackdelen är bank id och handelsbanken appen.

Ska någon av en händelse hit? Så får ni gärna höra av er, så får Filip skicka med dig en ny mobil med sim kort

Nu använder jag min gamla Samsung. Gillar faktiskt den😍Hur mår ni? Känner en sån enorm oro för er.

Allt verkar ha kollapsat. Jag har verkligen dragit med i domedags tänket och börjar på RIKTIGT oroa mig för Filips och mina gamla föräldrar

Hannah SKA egentligen flyga hem på söndag. Jag försöker hindra henne. Stoppa henne. Både för hennes egen skull OCH för eran. Så jäkla dumt att färdas runt i olika miljöer. Kanske stöta på smita och föra den vidare.

Jag blir kvar här med Mumin. Vi stannar. Vi känner oss mycket tryggare med sjukhusen här. Mumin är i riskgruppen och jag vill inte utsätta henne för resor och Sverige.

Vi är på en solig ö, barnen går i skolan som vanligt, Vi har mat och tak över huvudet.

Kan faktiskt inte bli bättre.

Eftermiddags lunch med Hanna och Markus

Mello mys och taggade barn

 1. Maija skriver:

  Maggan du skrev att ni skulle åka hem om tre veckor när din syster skulle komma då är det två veckor kvar i paradiset 🍹🌴

 2. Lena skriver:

  Du ville ju inte åka hem så då passar det ju ypperligt med extra tid där..Själv skulle jag åka direkt hem.
  Njut och ha Det gott i ditt paradis!

 3. annika skriver:

  Nej det är inte hysteriskt och kaos – man får dock sovra lite i utbudet av alla tidningsartiklar, sociala medier mm. Aktiv källkritik m a o.
  Det är nog klokt att ställa in större arrangemang etc. Det är ju trots allt en pandemi.
  Sen tror en del expertis att det ska klinga av framemot sommaren, pga att det blir varmare. Å om viruset inte överlever i värme då är ni ju på rätt ställe!

 4. Hej, vi åker till lanta den 18/3. Om du vill ha min hjälp så hör av dig, inga problem. Vore kul att få träffa en skön bön som dig 😘.

 5. Inget i Sverige har kollapsat, var får du det ifrån…? Här är det lugnt och allt finns att få tag på i affärerna, absolut inga problem. Många smittade men ordning på sjukhusen och ingen panik. Mycket värre i Thailand då dom mörkar för att inte skrämma iväg er turister. Där flödar coronan verkligen helt fritt… det borde du vara orolig för.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..