Mina 40+ sista bilder ur kameran utan retuschering 🤣

Flytväst är viktigt i Thailand

NU BJUSSADE JAG PÅ MINA sista bilder i mitt fotoalbum.

Vågar DU utmana mig med dina 20 sista? TAGA och länka gärna i kommentarerna, om du har en egen blogg eller instagram ❤️

 1. Ritva skriver:

  Fina bilder fina Magga, kram till dig ❤️

 2. Åh hälsa fina Nipa! Hon gör mina fransar oxå, när vi är på Lanta.

 3. Lina skriver:

  Alltså dina bilder,ser så underbart ut önskar så att jag och min son kunde få åka på sol och bad semester. Men vi ska vara tacksamma om vi har pengar över varje månad,det är svårt att komma igång med ett sparande just nu. Men drömmar finns ju

  Kramar ❤️

 4. Louise skriver:

  Hej! Kul idé! Du är helt fantastisk, tack för all glädje du sprider till mig varje dag!
  Jag skriver en blogg om mitt liv med min minimage som jag fick för 2,5 år sedan. Gjort en gastric Sleeve, minskat 45 kg och tack vare det lever jag äntligen det liv jag förtjänar, utan kroppsångest och massa fysiska hinder. Lade precis upp mina sista 20 bilder i min blogg som innehåller plockmat, köksrenovering och en livs levande rockstjärna ❤️
  Kram Louise i Skåne

  1. Louise skriver:

   Här är min blogg! Lägg gärna upp länken eftersom du skrev i inlägget att man fick 😍
   Kram Louise

 5. Bettan skriver:

  Vilka underbara bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..