Apropå troll …

Säg hej till Lena, eller vad hon nu heter på riktigt. (Ej att förväxlas med ett par andra Lenor här inne. Den här kallar sig Lena.M i sin emailadress.)

Jag tror att Lena behöver skaffa sig en hobby, en hund, eller något annat som kan ge henne lite kärlek.

Skärmavbild 2020-03-04 kl. 14.44.30
Skärmavbild 2020-03-04 kl. 14.44.40

Om någon nu känner sig kränkt av att Lena hängs ut (Eriksson är inte hennes namn) så tänker jag inte be om ursäkt. (Det här är ett axplock av hennes kommentarer.)  Det är inte heller Magdalena som skriver det här inlägget, utan jag, Mona så i så fall får ni kräkas på mig. I normala fall hinner inte Magdalena se dom värsta dårarna här eftersom jag är snabb och tar bort dom. Allt som innehåller ”jävla fitta”, ”feta hora”, ”skyll dig själv att Isak dog”, ”du borde göra nåt åt ditt grisansikte”, ”du är en hora som lever på Filip””du måste vara jordens sämsta morsa som inte kan ta hand om dina barn utan de tar livet av sig istället”, … tar jag bort. Dock har jag några ”favoriter”, som just Lena, som jag sparar för framtida bruk. Hennes kommentarer är  som synes långt ifrån de grövsta, men ger er en hint om hur en bitter människa beter sig. Då kan man ju fråga sig hur de andra asen mår.

 1. Erika skriver:

  Usch va fruktansvärt att det finns människor som skriver så hemskt om och till Maggan
  Jag tycker hon är så stark och levnadsglad fast livet har kantats av sorger o utmaningar
  All kärlek till dej Maggan o eloge till dej, Mona❤️

 2. *lena* skriver:

  Äckel troll fattar inte hur någon orkar sitta och hata när de bara kan ge fan i att lösa bloggen!! Och typiskt att hon heter lena som mig but Im a Good one haha..bra att maggan har dig som slänger skiten i skräpet för lets face it inget man vill läsa och man blir bara förbannad och vill sparka de som är så i röven för att de är så dumma mot finaste M..

 3. Malin skriver:

  Älskar Maggans blogg!!! Kollar varje dag om den uppdaterats! Ger mig goda skratt och en hel del liknelser med mitt egna vardagsliv med småbarn, stress och allt som ska hinnas med! Vi är många här som älskar att läsa din blogg så snälla fortsätt!

 4. Linda skriver:

  Helt rätt att lägga ut detta, hon får stå för det hon skriver. Jag blir både mörkrädd och ledsen att människor är så trångsynta och direkt elaka. Jag gillar bloggen då du är så ärlig, det tror jag vi är många som uppskattar. Tack för att du är du!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..