Efter skolan dag

Lite bitsk stämning här inne? Tråkigt, kan jag tycka. Det enda som biter på mig just nu är Tiffy och ett jäkla dundrande hals spray..

So keep in mind. Allt som räknas som påhopp och personangrepp här inne kommer anmälas och spåras. Gillar man inte vad man ser eller läser, så är det väldigt enkelt att låta bli.

Sovit i 15 timmar, sömn OCH tacksamhet är den bästa medicinen. Hur mår ni? Hur är vädret där hemma?

Nr 1 intresset just nu

Lite Lek efter skolan. Ikväll blir det läxa och tidigt säng

Nya thai-skor

Blomsterflicka…

Thailändsk barnstol

Badflicka

Om en vecka kommer Filip! Jiiipi! Så saknad../

Han kommer få en chock när han trillar ner i vårat lunk. Har jag tur, hittar vi bra biljetter till Tristan och Lance. Saknar killarna MASSOR, trots daglig FaceTime

Våra fina vänner!

Tant-selfie i oerhört ful hatt🙈

Efter skola middag..

Vi äter frukost hemma, lunch (barnen äter lunch i skola)

Middag ute på resturang… billigare än att laga hemma konstigt nog.

Ca 300 kr (MAX) i matkostnader dagligen. Mycket billigare än hemma.

Berätta något kul! Vad gör ni, hur ser det ut i ditt samhälle hemma. Har stormen förstört något. Mår dina barn, hund/katt bra?

Ögonbryn och facelift

❤️

 1. Erika skriver:

  Tack för att du delar med dig av ditt liv och din fina familj! Du är grym och jag tyckte att det var jättekul att se dina program! Jobbar inom flyget så har det härliga nöjet att få sova en natt på Kanarieöarna innan det är dags att jobba hem imorgon. Underbart att få känna sol o värme för några timmar. Kram på dig! P.S Skriver någon ngt taskigt så är det ju som vanligt den klassiska avundsjukan! För vem är inte avundsjuk på en sådan härlig, snygg, driftig och fin tjej som dig liksom? <3

 2. Sanna skriver:

  Måste bara få veta vart Louise shorts är i från? letat som en tok efter ett par liknande. Så peppar att lappen i baken sitter kvar och ja ett svar få.

 3. Tanja skriver:

  Älskar din blogg❤️❤️

 4. Marie skriver:

  Ett ljus här i mörkret är att läsa din blogg och jag känner verkligen av den där härliga känslan av att vara i Thailand! Så många som inte förstår den där totala avslappningen… Tror man måste ha varit i Thailand för att förstå. Livet rullar på här i Sverige och solen skiner lite mer och dagarna blir ljusare =). Ser fram emot att köpa vårkläder och vårfixa hemmet. Finns alltid något att vara tacksam för ;). Tacksamhet är ett vackert ord och jag är tacksam för att du delar med dig av ditt liv. Njut vidare fina du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..