Ni som har synpunkter på godkännandet av kommentarer

Då och då måste jag gå in här och återigen berätta att många kommentarer som innehåller vissa smileys, inte blir godkända per automatik. De hamnar i Papperskorgen (och även i Skräpmappen ibland). Ingen på Bonnier/Tailsweep kan svara på varför.

Det här är ett problem eftersom troll gärna vill ha det till att det är jag eller Magdalena som medvetet censurerar kommentarsfältet.

Dagens kommentar från Therese ser ut så här: 

Skärmavbild 2020-02-08 kl. 15.28.51
Kära Therese. Nu ska du få se hur det ser ut i Papperskorgen/Skräpposter varje dag;

Skärmavbild 2020-02-08 kl. 15.28.16

Se där ja, hittade nyss din kommentar där och har givetvis godkänt den.

Varje dygn kommer det in mellan 50 och 150 kommentarer som hamnar på dessa två ställen. Det är blandade skräp- och läsarkommentarer. Jag går in två gånger om dagen och kollar om någon läsares finns bland dessa och det gör det a l l t i d. De godkänns direkt.

Så än en gång: ALLA kommentarer från läsare godkännes. Med undantag från direkta personangrepp. 

Ha en fantastiskt bra helg och var snälla mot varandra!

Mona

  1. Nettan skriver:

    Helt rätt! Man kanske som läsare kan ha lite förståelse samt tålmodighet, vilket i och för sig är en bristvara idag, på båda två. Allt behöver inte ske på en sekund. Men om man nu som läsare känner att man inte är okej med att ens kommentar inte visas för omvärlden direkt så kanske man borde starta en egen blogg, för där kan man ju själv bestämma i vilken takt ens tankar och åsikter ska delas med alla medmänniskor. Litet tips bara till alla snabba människor. 🤪

  2. Anki skriver:

    Det är ju rätt enkelt att hoppa över smileyn om man gärna vill ha med kommentaren! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..