Koh Lipes och skön kontorsmiljön

Jobbar från en skön vinkel

Hälsosam lunch, träningspass och liiiiite bus såklart

Tagit lite fina bilder i solen

Hälsat på min nyårs hund på hotellet vi bodde på då barnen var med hit

 1. mia skriver:

  Härliga bilder! Ni ser starka ut brudar! Heja er!

 2. Nettan skriver:

  Ser underbart ut fina du! Njut! Måste fråga vart du köpt den svarta bh-toppen som du har med jeansshortsen, om det är någonstans i Svea? Så fin!

 3. Karin skriver:

  Alltså jag blir alldeles matt när jag läser kommentarer när här ibland!! För det första struntar jag fullkomligt i om vuxna personer röker, så länge de inte gör det i min omedelbara närhet.. och för det andra så undrar jag hur vrickade vissa läsare här är… Sitter ni med förstoringsglas och ingående synar bilderna??😳Själv fick jag gå tillbaka till bilderna o leta för att hitta vad ni menar… Tänkte först att det måste vara ett annat inlägg det gällde! Detta är Maggans blogg… Maggans liv! Ni bjuds in för att få ta en liiiten del av det…. Var tacksamma över det ELLER bara sluta följa med! Jag själv är väldigt tacksam🙏🤗Detta är den enda blogg jag nånsin följt… Jag skrattar och förfasas omvartannat.. Skulle aldrig vilja leva det liv Du, Maggan, lever och skulle sällan gjort samma val som Du gör och det är väl det som gör det extra kul att läsa här😊Sen har vi många gemensamma beröringspunkter.. blev mammor väldigt tidigt… gått igenom år av stormar och vidrig sorg… men slutligen hamnat i en trygg och säker famn… Du för 10 år sen och jag för 8 år sen❤️Tack för Din blogg underbara Maggan🤗❤️

 4. Det är förbjudet att röka på restauranger och offentliga platser i Thailand och på de flesta badstränder.

 5. Riitta skriver:

  Hundarna,va roligt 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..