The Solution – Oslo Skin Lab

I betalt samarbete med Oslo Skin Lab.

Vänner!! Låt mig presentera min nya självklarhet i min dagliga skönhetsrutin, The Solution!

The Solution är ett kollagenpulver med neutral smak som kan tillsättas i valfri mat eller dryck. Jag har hört talas länge om kollagen och hur bra det ska vara för bland annat huden. Kollagenet toppar på trendlistorna inom skönhetsindustrin. Senast jag hörde om just kollagen var här innan jul, så nu var det även min tur att testa på det omtalade supplementet.

Jag hade känt ett tag att det saknades något i min hudvårdsrutin och ansåg att The Solution var ett bra alternativ för detta.

 

Vad är då kollagen och vad får man för positiva effekter utav det? Vi gör det enkelt, kollagen bidrar till att öka hudens elasticitet och ge en slätare hud med mindre rynkor och celluliter?!? Värt ett försök det är det iallafall enligt mig och när det dessutom finns flera studier och forskning som stödjer kollagenets höga populäritet då måste man ju bara testa!

Genom forskning har kollagenpulvret som The Solution innehåller, visat sig ha god effekt mot rynkor och hudens åldrande. Resultatet i studierna visar att rynkdjupet reduceras i genomsnitt 20%.

 

Sen kommer vi till logiken, jag som även många utav er har ett fartfyllt liv, vilket gör det viktigt att direktin en daglig rutin med The Solution, så att jag får i mig min dos av kollagenpulver som jag vill ha.

Jag började därför att blanda ner det i min smoothie varje morgon, supersmidigt! Så numera är kollagenpulvret lika självklart som min hudkräm varje morgon. 

Sen kan du ju alltid blanda i det vad just du känner för, i kaffet, gröten, ett vattenglas eller i en god juice.

Jag valde just The Solution från Oslo Skin Lab för att det är smidigt och har fantastiska fördelar för min hy. Samt The Solution är en prenumeration, vilket innebär att du får ett nytt paket med The Solution hemskickat var fjärde vecka, till ett rabatterat medlemspris. Med detta toppenupplägg kan du vara säker att du alltid har kollagenpulver hemma.

Du kan säga upp abonnemanget när du vill, utan bindningstid, så testa!! Glöm inte bort att effekten av kollagen avtar om du slutar äta det, så en liten friendly reminder, att om du gillar det, fortsätt!

 

Jag har alltid trott att den ”riktiga” skönheten kommer inifrån och ut! Därför känns det extra bra att få i sig kollagen genom kosten, som boostar hela kroppen inifrån. Detta istället för att endast använda det i krämer. Skönhet inifrån och ut!

Såklart har jag och Oslo Skin Lab en kod och länk till er som ger er 60% rabatt på första köpet när man blir medlem på The Solution (inkl. fri frakt och ingen bindningstid).

Rabattkoden är MAGDALENA och ni kan komma direkt till deras hemsida genom att klicka på bilderna i inlägget eller på länken nedanför.

 

Du kan köpa The Solution HÄR

 

 

 1. Frida skriver:

  Håller helt med alla andra som skriver här..
  Slösa inte era pengar på denna skit som saknar vetenskaplig uppbackning.
  Stor eloge till alla stora bloggare som inte gör reklam för detta.
  Gillar inte när folk blir lurade

 2. Anne skriver:

  Det är en stor bluff det medlet. Ät o drick nyttigt då behövs inga vitaminer eller annat trams. Ni blir bara fattigare o gör andra rika

 3. Therese skriver:

  Så fort man använder en smiley blir den inte godkänd???

  1. Therese skriver:

   Tror man börjar tröttna på att skriva inlägg när det inte blir godkänd p.g.a. smiley?

 4. Linda skriver:

  När man läser på om ämnet angående kollagen så är det bevisat att det ÄR BLUFF. Det handlar om molekyler och kroppen/huden kan inte ta upp det. Det är från djur och som sagt den ger samma effekt som att slänga en fläskfilé i ansiktet. Det står på företagets hemsida, de som gör reklam nu, att de har ”forskat” men hur ska vi veta om det är påhittat eller inte? Är det meningen att vi ska få pluffsiga ansikten och tro att vi blir fina av kollagen som är från slakterierna? För mycket kött gör att man blir pluffsig och fet i huden..

 5. Sandra skriver:

  Bara nyfiken vart ni är någonstans ? I jan åker vi till svenska lilla skolan koh lanta …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..