ANNONS

Rolig träning i Thailand med Stronger

/

I betalt samarbete med Stronger.

Hej alla glada där ute!! Hur har er dag varit? Här börjar solen gå ned för dagen och tröttheten smyger sig in. MEN innan kvällen kommer och jag blir alltför trött måste jag få dela med mig av mina nya snygga träningskläder från Stronger!

Vissa av er har säkert sett att jag hittat min partner in crime när det kommer till träningen här nere, nämligen PT-Linda. Som inte bara blivit min träningscoach utan även god vän. Så ingen blev gladare än jag när ett paket från Sverige med kläder ifrån mina vänner på Stronger kom förra veckan.

Nu har jag inte bara roligt på träningen utan är även snygg!! Älskar det!

Seten är verkligen on point

Foto: Petra Broberg

Här i Strongers set ”Medusa”. Ett ormset i grått och rosa, klockrent!

Foto: Petra Broberg

Och jag måste bara få inflicka med bilderna!! Det är så roligt, jag har sprungit in i en svensk tjej Petra som är här nere nu, som tagit dessa snygga bilder. Wow, så roligt att få fota med henne!

Foto: Petra Broberg

”Rascal”, är det andra setet från Strongers ”Venom Vouge” kollektion. Älskar kläder med snake print på. Är det nya leopard som vi har här kanske? Snake det nya leopard?

Foto: Petra Broberg

Att ta vara på stranden som tränings ställe har jag verkligen gjort. En otrolig lyx att kunna ta en löptur på stranden.

Foto: Petra Broberg

Det kan ju även här bli lite kyligare på kvällarna och då passar vindjacka ”Power” perfekt!

Foto: Petra Broberg

Det kryllar av hundar här nere på Koh Lanta, så Petra och jag fick även lite fint sällskap mitt i fotograferingen. Tror även hunden gillade mina nya kläder😉

Om ni är sugna på att klicka hem något av dessa, har jag och Stronger såklart ordnat en rabattkod till er, magdalena20, som ger er 20% på ett köp från idag och två veckor framåt. Så in och kika på Strongers snygga träningskläder!

Klicka direkt på bilderna för att komma till Stronger hemsida.

Nu ska jag kila ut till restaurangen och möta upp barnen och Mumin för en liten middag.

Kramar

5
62

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00