ANNONS

Om nyårslöften … eller bara ett hälsosammare liv

/

Snart slut på januari och verkligheten ska hinnas med. Funderade lite på hur många nyårslöften som redan kraschat …

Det är galet vilken energi man får av sina löften och nystarter för att sedan åka lika snabbt tillbaka till källaren när man inte uppnått sina mål, eller ens gett sig själv chansen för den delen.

Unknown
Förändring är lika för oss alla. Vi ska lämna positionen vi är på just nu och så ska vi ta oss någonstans. Vi kanske vill lämna ett jobb och skaffa ett nytt, vi kanske vill ha mer av något och behöver en förändring i vårt tillvägagångssätt för att ta oss dit?

Vi kanske vill lämna den fysiska och mentala konditionen vi har och bli piggare, tappa vikt, bli starkare eller helt enkelt bara få mer energi och bli gladare?

Oavsett vad vi vill så behöver vi en plan. En plan som vi tror på och som ger oss chansen att få till en hållbar förändring.

Jag har inte varit en mästare på just det här med långsamma förändringar. Jag vill ha och se effekt snabbt för att få motivation att fortsätta:)

När jag satte upp målet att förändra mig från en degälskande tant till en piggare och gladare mamma som orkar att göra mer saker med sin familj så tänkte jag noga igenom vad jag behövde för hjälp och satte upp småmål på vägen för att verkligen lita på att jag skulle klara resan fullt ut.

Unknown-1
Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på dessa bilder. Nu fattar jag varför jag mådde som jag mådde.  Jag satte direkt igång med att ändra kosten och började träna.

Små steg för att inte skada mig eller bli sjuk. Immunförsvaret påfrestas när man helt plötsligt chockar kroppen och går upp en trappa istället för att ta hissen vet ni!

Självklart spelade min All In One Boost in en stor roll för att få i mig de ämnena jag anser att jag behöver för att orka.

Sen boostade jag med Detox och det satte ordentlig fart på mitt system i alla fall 🙂

Unknown-2
Unknown-3
Att köra detoxkurer har blivit allt mer populärt och i en värld där vi tyvärr äter mycket processad mat, socker, alkohol och annat som inte är bra för våra kroppar. Det kan upplevas som en snabb genväg till hälsa men det är det så klart inte. Det är inte det detox handlar om. Det finns inga genvägar vi måste se över vår livsstil med allt vad det innebär med kost, motion, stress och annat som påverkar vårt välmående. Med det sagt kan vi ibland känna att vi vill hjälpa kroppen att hjälpa sig själv, vilket är vad detox handlar om.

Kostråd vid detoxkur:

  • Mycket frukt, bär och grönsaker (tänk färgrikt fullpackat med antioxidanter)
  • Mest vegetarisk/vegansk kost
  • Om du vill äta kött välj vitt kött som kyckling och miljömärkt fisk och skaldjur
  • Drick mycket vatten• Smoothies, örtteer och soppor
  • Undvik koffein, alkohol, socker, tobak
  • Välj gryn, fullkorn oh rotfrukter framför pasta och bröd
  • Minimera mejeriprodukter och välj istället växtbaserade alternativ

Jag vet, kosttillskott är omdebatterat. Jag kan bara säga att det funkar för mig och vill du testa så använd min kod: magganvip så får du 20% på hela Better You’s sortiment.

Unknown-4
Det skulle verkligen få vara en ära att få se era framsteg tjejer! För vi ger oss inte i första taget, eller hur?!
Unknown-5
All in One Boost hittar du HÄR!

Detox-kapslarna hittar du HÄR!

…. och du, glöm inte koden: magganvip för 20%!

59
174

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00