Dom vi älskar gör sig påminda

Det händer inte mycket idag. Jag lyssnar på ljudbok, har tagit en promenad på stranden. Vi sov länge. Åt en nyttig frukost.

Jag har blivit fullständigt galen i tonfisk.

Igår åt vi middag på Slow down. Tog en tidig kväll. Allt är rätt tidigt här. Skönt!

Igår var vi på ”barnens dag” i en park nere vid Long beach.

All dricka och mat var gratis för barn. Vi flög drake, lyssnade på thailändsk musik och tittade på uppträdanden.

Råkade placera min solstol lite fel i sanden

Vi har köpt egna strandstolar. Tröttnat på att försöka tävla med alla hotellgäster som kliver upp 03.00 för att placera ut handdukar och paxa platser

Barnens dag thaistyle

Min ”kompis” jag kallar honom för ISAK. Han och 4 andra svarta hundar lämnade inte min sida på Koh Lipe. De svarta hundarna la sig i en 5×5 meter cirkel kring mig, och den bruna pressade min sida kärleksfullt

(Kanske beror på att de fick fira 12-slaget på min toalett) de var livrädda för smällarna på stranden

Kanske larvigt. Men jag älskar att hitta små vackra tecken i vardagen.

Det känns tryggt att veta att ISAK ”hälsar på mig ibland” inbillning eller ej..

Personalen sa att den bruna var ledare för flocken. Alla var lite rädda för honom, då han bitit gäster tidigare. Mig bet han då icke. Han la sig på rygg och gnydde när jag kom.

SJÄLVKLART UTSATTE JAG INTE MIG SJÄLV ELLER MINA BARN FÖR FARA!

Har DU några egna erfarenheter eller berättelser om hur människor du älskar, som gått i förväg gör sig påminda?

Så värmande att läsa. Dela gärna med dig

ISAK och hans vänner, förstörde dock Mumin och Filips sömn de kommande 7 nätterna på Lipe…

Han och 10 polare skrapade på dörrar, fönster, ylande och skrek utanför våran bungalow. Hundfest hehe

Grannarna var vansinniga (förstår det lite) men det var omöjligt att mota bort dem.

Ja,ja! I ”min värld” så var vårat möte både speciellt och magiskt fint på nyårsnatten.

Vem har krokigaste tår haha!?

Viktig, men en oerhört ful kroppsdel (efter kön)

(Tycker jag)

Nu ska vi bada, sen ska jag fika med en ”cyber kompis” blogg-inta-vän som langat knäcke och räkost med sig från Götlabörg till thailand. Hehe

 1. Ingela skriver:

  Älskar din blogg, har läst i många år. Min son dog i oktober -18 , 20 år gammal, han är och hälsar på titt som tätt. Om jag tittar på ngt program så kan det bytas kanal, texten kan bli på norska, jag kan se skuggor. Rysningar på smalbenen mm mm, känns bra.

 2. Emma skriver:

  Det som är skönt med Lanta är att de inte längre har rabies på ön när det kommer till katter och hundar. Så man behöver inte vara orolig för det:)
  Hälsade på Lanta Animal Walefare som tar hand om hundar och katter. Där får man också hjälpa till och promenera de hundar som pallar värmen.

 3. Hej,
  Älskar och följer din blogg,
  Jag som är reumatiker sen över 30 år sen
  Tror du att något av dina produkter skulle vara värt att pröva,
  Kram Birgitta

 4. En familjekompis gick för en tid sen hastigt bort. Hennes man var såklart helt förstörd men när han åkte hem från sjukhuset och kom hem till huset så satt det plötsligt en katt utanför dörren och ”väntade på honom” och satt och jamade. Dom hade aldrig någonsin haft katter som sprang på tomten eller liknande och katten hade inget halsband och verkade inte tillhöra någon. Den vägrade gå därifrån och satt utanför och tittade in/jamade. Han tog då katten till veterinären för att kolla om den hade chip vilket den inte hade. Då bestämde han säg för att ta hem katten och låta den bo med honom. Katten hjälpte honom otroligt mycket med sorgen och gav honom sällskap och de är nu bästa vänner. Tror att de var hans fru som kom till honom i annan skepnad för att finnas där för honom på annat sätt.❤️

  1. judit skriver:

   AAH vad gulligt med katten. Jag hade också lånekatt som hjälpte mig i sorgen efter min älskade mammas bortgång. Min mami kommer som en liten grön kanariefågel (jag bor i Barcelona) och pickar på balkongfönstret. Det är såklart mamma! Vi bodde på Kanarieöarna och mamma älskade fåglar. Älskade lilla mamma, vad jag saknar dig! Vi ses i himlen.

   1. judit skriver:

    Mamma lägger också fjädrar i ”sin” blomsterkruka jag har på balkongen. Känner ibland en stark cigarettdoft (mamma rökte t om sista andetaget) i min lägenhet (mina grannar röker INTE). Då vet jag att det är hon som tittar till mig;)

 5. Jovanka skriver:

  Så fint o värdefullt o få dessa tecken.,
  Får från min dotter ..fjärilar ..några drömmar som jag känner var möte inte vanlig dröm.
  ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..