Toppen dag

Betat av lite jobb vid poolen. Vilken FIN skola pojkarna inskolades på idag! Underbar personal, familjärt, personligt och varmt…

Vi fick plats på Lilla svenska skolan. Perfekt! Då vi bor på samma område. Praktiskt och mysigt för pojkarna, med kompisar och lek efter skolan

Har varit runt i stan och lokaliserat matbutiker mm

Lanta Mart…

Nu blir det fräscha tonfisksallader och frukt i två månader.

Knäckebröd, kantarellsås och räkost har jag en hel väska full med haha! Min böjelse 🤣

Lek i poolen efter ett par timmar framför datorn

Filip har hittat en ny böna

Nytt hårband från marknaden

Middag på stranden. Ett par avsnitt av Ex on the beach. Lugn och skönt! Imorgon är ”först riktiga skoldagen” spännande!

 1. Linda skriver:

  Ni måste ta en tuk-tuk till norra udden (till vänster om Saladan) och käka på Rock Beach bar.
  Och Yang Lanta i närheten av ert hotell.

 2. CL skriver:

  Lanta Coconut Grove om ni vill äta go lunch med fin utsikt ( förra året hade de magisk tonfisk sallad, goa hamburgare) Om ni vill ha ett mysigt dagshäng så tipsar jag om same same but different. kram

 3. CL skriver:

  Fina Linda som vi har pratat och bott nära alla ggr vi har varit på underbara Koh Lanta. Om ni vill åka en lite längre moppetur eller tuktuk och ha ett mysigt häng kan jag tipsa om : Same same but differents och om ni vill äta en härlig lunch med fin utsikt kan jag tipsa om : Lanta Coconut Grove ( de hade tonfisk sallad, skagen röra och goa hamburgare där förra året ) Kramar

 4. CL skriver:

  Fina Linda som vi har bott i närheten av och sett och pratat med alla ggr vi har varit på underbara Koh Lanta, och vi har hyrt moppar och åkt omkring massor på ön . Om ni vill ta en lite längre moppetur eller tuk tuk och ha en mysdag kan jag rekommendera : Same same but different och om ni vill äta mysig lunch med fin utsikt tar ni mopparna till : Lanta Coconut Grove (tonfisksallad, goa hamburgare mm, de har även haft toast skagen) Thai Cat är roligt för barnen då personalen kan säga Pippi Långstrump och mm på Svenska 🙂 Puss & kram !

 5. Hej!

  Sååå snyggt örhänge du har, det runda 🙂 Får jag fråga vart du köpt det? Njuuut av värmen, här i norra Sverige är det ingen höjdare. Längtar tillbaka till Lanta, ät på Cozy guesthouse, superbra mat 🖖🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..