ANNONS

Nextory – Räddaren i nöden

/

Hej alla fina där ute, hur mår ni?

Här i Thailand mår vi betydligt mycket bättre än vad vi gjort de senaste dygnen.

Loui har ju som sagt varit sjuk och vi har turats om att var inne och mysa med honom. Stackarn. MEN nu är vi på bättrings fronten och Loui är snart helt återställd.

Då kommer det bli full rulle här igen..

En av dagarna när jag låg inne med Loui lyssnade jag och han på ”Frost 2” på Nextory. Det var ju lite som räddaren i nöden. Sjukt barn + Nextory var en fantastisk kombination…

VI låg inne i huset och hade ”Frost 2” på i högtalarna, mysigt. Nöjd kille och nöjd mamma. Det är något harmoniskt med att ligga och lyssna på böcker när man inte är på topp och speciellt en barnbok, med Elsa och Anna från Frost.

Min favorit karaktär är snögubben, Olaf. Vilken karaktär!!

Ni vet ju hur jag pratat om Nextory gång på gång, men jag slutar inte hitta nya användningsområden för denna ljud- och e-bokstjänst.

Du prenumererar på Nextory månadsvis och du får lyssna och läsa på hur många böcker du vill, i din mobil eller surfplatta. Helt non stop!

Och som dom säger på Nextory, gott nytt bokår! Och det ligger ju faktiskt något i det, nytt år, nya möjligheter att ta lyssningen och läsningen till en ny nivå!

Jag tycker som sagt att jag än idag efter flera års användning av Nextory hittar nya användningsområden..

Det finna ju nämligen böcker för allt och lite till på Nextory.

Kanske har det nya året gett dig en motivation och ambition om att lära dig mer om aktier, börja odla egna växter eller varför inte börja laga anti-inflammatorisk mat? Nextory har böcker inom alla ämnen, det är bara att välja och braka.

Jag har en ambition om att vilja lära mig mer om hur jag kan vara hjärnstark…

Hur jag blir mer stresstålig och förbättrar minnet. Vem vill inte förbättra minnet?!

Då kanske man slipper springa runt i huset i cirklar när man ska leta bilnyckeln. Och just därför är jag extra nyfiken på Anders Hansens populära bok ”Hjärnstark”. Kort och gott så skriver Anders, läkare och pyskriatiker om hjärngympa och med hur enkla medlen du kan förbättra din hjärna.. Intressant.

Jag har såklart ett fint erbjudande till er, för nya medlemmar har nu möjlighet att testa Nextory i 30dagar gratis, om ni uppger koden MAGDALENA när ni registrerar er.

Nextory eller på länken HÄR!

Testa och tipsa gärna mig efter om ni hittat någon bok ni rekommenderar.

Nu ska jag bege mig ut till resterande delen av familjen som är ute och äter lunch i solen. Men som sagt Nextory – min räddaren i nöden!

Massor av kramar till er!

8
228

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00