Snodda bilder..

Jag har bara legat på rummet idag. Snodde lite bilder från Mumin och Filips dag med de stora pojkarna

Mumin var trött och tog roomservice med Louie. Vi andra gick ner på stranden och åt lite mat.

Nu ligger vi i sängarna och ska sova. Tidig kväll.. Tidig morgon

Den obligatoriska ben bilden

Vi syns imorgon ❤️

 1. Ida skriver:

  Är ni inte kvar på centara krabi? Vi kom hit i fredags och hade varit så roligt att få säga hej till dig. Följt din blogg i över 10 år…

 2. Majken skriver:

  Ser helt underbart ut!! Njut och ta vara på varandra ❤️

 3. Är det vanliga duschar på hotellet? Thailand är synonymt med el-dusch för mig efter alla skräckhistorier man läst.

  1. Kalle skriver:

   Det är med största sannolikhet genomströmningsvärmare till duschen, ja. Ett tips är att testa så jordfelsbrytaren funkar, det finns en testknapp på den. Löser den inte ut när man trycker på knappen – duscha inte.
   På finare hotell brukar den vara gömd i ett skåp.

 4. Marita skriver:

  Ser ju helt helt underbart ut här regnar och blåser det i Skåne , undrar om det är den Mumin som alltid skickade muminmuggar till dig för några år sen , vilket fall som helst verkar hon vara en fantastisk vän och en extramormor till barnen krya på lillebror ❤️
  Hoppas och håller tummarna för ny säsong saknar er om Tisdagarna

 5. Tina skriver:

  Hej,du får mycket stöd och hjälp med dina barn av Mumin och andra personer, det är dock sällan som det skrivs om din mamma och barnen eller att hon ställer upp och hjälper dig men ff gosar med sina barnbarn. Kan vara så att du bara väljer att inte lägga ut sådana inlägg

  1. agnes skriver:

   Mumin och hennes familj har nog funnits med länge eftersom de stora barnen när de var små tyckte hon pratade som Mumintrollen. Kanske en mycke kärleksfull mormor men präst/ pastor i stor kyrka med tjänstgöring24/7 inte kan följa med på resor,utflykter etc. Och Mumin är hela paketet son,familj de har ju jättemycket umgänge åt båda hållen… så som goa vänner blir.Så som Mumin avgudade lille Lo när de satt i Marbella o bara vyschade och Maggan hade storebröderna i svenska skolan.Philip jobbade ju i Sverige.Då ville ju Lance va hos pappa o göra klart 9an.Men godare leenden än mormor Linda ger säger mer än tusen ord……

   1. Tina skriver:

    Agnes, tack för din omtanke att svara i Magdalenas ställe men föredrar dock svar från henne eller inget svar alls om hon inte vill det.

   1. Kunde inte ha svarat bättre själv. Tack❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..