Första gången jag bloggar från en dator….

Kan nog vara första gången på typ 8 år, sedan jag bodde i Sigtuna som jag bloggade från datorn

Konstig känsla, exakt som när jag satt och skrev min två böcker.

Jag har uppdaterat mina tekniska sidor med MONA idag, så att jag kan leverera mästerverk frånThailand.

Du får ge mig ett par dagar, nu har jag ingen aning om hur man länkar eller lägger i bilder….

Jag ka sätta mig och leka lite med musen ikväll.

ps!!

Du får inte missa min exman Magnus nakna och starka program på Dplay ikväll.

Gripande, starkt och FRAMFÖR ALLT modigt…

Vi i vår familj, med några fina vänner har verkligen kämpat och pushat för Magnus tillfrisknande i många, många år. Jag kan bara tala för oss. VI ÄR SÅ JÄKLA STOLTA ÖVER DIG!! Vi är SPRICKFÄRDIGT stolta!

Dplay erbjuder dig 30 dagar gratis

Koden HÄR!!

Annars kan man som vanligt ange koden: dplaydokumantar

när man registrerar sig.

  1. Eva skriver:

    Sååå modigt! Stor kram till Magnus💞

  2. Carina skriver:

    Såg den dokumentären, och det var så fint att se hur ni hela familjen stöttade Magnus, och blev rörd när du pratade om er tid, och att du/ni alltid skulle hjälpa och stötta.Väldigt fint! Sen har jag ju förstås sett din och Hannahs serie, och har skrattat gott! Lycka till på Koh Lanta ( bodde där i fyra år 😉 ska bli kul att följa er tid där !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..