Nu vässar vi pennorna

Hämtar visum från ambassaden. Köpt en ny svindyr laddare till datorn. Hur faan har Apple mage att ta så mycket för sketans tillbehör😫

Haft lite möten på Grand central. Suttit ner vid ett och samma bord och mötena har bytts ut hehe

Lite som speed dating. Träffat gammal tvchef och Sverige coolaste fighter och kompis Madeleine

Ju jäklar! 2020 kommer bli ett roligt år (hoppas jag 🙈 Oftast när jag säger/skriver så, går det åt helvete)

Skrivit kontrakt och skålat i kaffe!

Myskläder fick det bli idag

Hemma. Ska hämta killarna lite tidigare.

Lite stressig dag med mycket deadlines. Måste knyta ihop alla säckar innan helgen

Såg den här fantastiska väskan på instagram… Någon som vet jag det är för märke?

En riktig riktig Maggan stil

Leif och Martin.

Leif var mitt bollplank och redaktör, när jag skrev min första bok ”Ett sant nöje” Martin har jag känner sedan 90 -talet.

Känner ni igen honom?

 1. Carro skriver:

  Älskar Martins musik. Lyssnat så mycket på ”en helt vanlig Svensson ”albumet. Sodapop café är helt underbar. Du och jag (I hela världen) är också en grymt bra låt. Undrat så vart han tagit vägen. Hälsa honom så gott från ett gammalt fan vettja. Mvh Carro

 2. Carro skriver:

  Älskar Martins musik. Lyssnade sååååå mycket på ”en helt vanlig Svensson ” albumet. Sodapop café är helt underbar. Du och jag (I hela världen), även den en underbar låt. Undrat så vart han tagit vägen. Hälsa honom så gott från ett gammalt fan vettja.

  Kram Carro

 3. Camilla skriver:

  Ny hund? Har ni bytt ut Drago?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..