Lucia, lögner och grötfrukost

Omorganisering här hemma. Ungarna har gått om varandra i host och snorstuga..

Lucia firande på Louis förskola..

Eget fika och kaffe skulle medtas #hembakat

Hade kunnat vara jag..

(Lånade en annan mammas korg, för att kunna ”svarva” lite och verka som en ”supermamma” )

Sen fick jag dåligt samvete, kände mig förljugen och falsk.

Det var INTE min korg tyvärr. Hade önskat. Ser så inbjudande och vuxet ut…

Min fika blev Cirkle K och 3gör2

Och en bensinmacksblomma..

Vi vann dock på TRISS!! 6 nya lotter. Vi fick ”speljävulen” satsade allt, och förlorade självklart allt

Charlie är lite hostig och tjock i lungorna. Han fick stanna hemma med mig idag. Vila rösten, halsen och hänga med till mitt jobb i ett par timmar

Kvällens avsnitt! Av Systrarna fniss och bus

Kl. 20.00

Eller på VIAFREE och VIAPLAYVIAPLAY kan man tjuvkika på det sista avsnittet oxå

Tomtegröt på sängen till de stora skäggbarnen! Med en liten ”nöt” i varje skål

De små oskuldsfulla pojkarna, fick flingor med mjölk och kärlek 🤣

Wow!!! TACK❤️❤️❤️

Läser varje liten bokstav. Gör små glädjeskutt. Tack! Tack! Tack!! Rakt in i hjärtat❤️

 1. Maddie skriver:

  Det var matsäck varje fredag under lågstadiet för min äldsta.

  Många gånger på väg till fredagslämning svängde jag in på Ica, köpte en låda köttfärssås o spagetti, micrade på skolan o hällde ned i mattermos. Varför göra det svårare än man måste?

  Jag är en grym mamma, men skulle aldrig få för mig att lägga tid på att baka bullar när det fins såå goda på Ica.

  🙂

 2. Ulrika skriver:

  Vill bara säga att jag gillar ert program såå mycket. Känner jag mig lite låg och tittar på er så slutar det med att jag sitter där och asgarvar, tack för det! 🙂 Kram

 3. Maria skriver:

  Hej! Min låååånga kommentar godkändes inte för det stod att det kunde bero på opassande saker. Jag skrev inget opassande utan gav positiv feedback på en av dina böcker jag nyss lyssnat på. Konstigt!

  1. Hej Maria, Mona här (hjälper Magdalena med hennes kommentarer) Jag skulle tro att det var din smiley som ställde till det. Så fort man använder de flesta (men inte alla) smileys så hamnar det i skräpkorgen. Jag går in två gånger om dagen och rensar och därför kan det ibland dröja innan kommentaren syns!

 4. Maria skriver:

  Hej Maggan! Har precis lyssnat på din bok ” Mitt perfekta liv” och jag fick en helt annan bild av dig. Tänker främst på det du sa om att alla faktist inte har så många vänner i vuxen ålder och hur skamligt det kan kännas. Speciellt när sociala media svämmar över av bilder och inlägg på stora tillställningar med massa bästa vänner och tjej kvällar/resor osv. Men nej så är det verkligen inte för alla som du sa. Något att tänka på inför jul och nyårs helger som står för dörren. Det är inte hela värden att bjuda in någon extra som man vet sitter ensam. Har märkt att många firar med samma gäng år efter år och släpper inte in några nya… trist.
  Själv har jag och familjen flyttat runt mycket och har mest ytliga vänner. Barndomsvänner existerar inte längre. Jag skäms över att inte ha en enda nära vän men det är inget jag skulle erkänna för någon utan döljer det med att ge sken av mitt perfekta liv☺️

 5. Hoppas kommer fler säsonger av er tv-serie!
  Riktigt riktigt roligt!
  Bästa och mest intressanta på tv nu av d som går. Stor kram ❄❄💗❄❄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..