Kortison

Hästspruta kortison i min gamla höft. Det värker så mycket att tårarna bränner bakom ögonlocken.

Louie blev hemma idag. Förkyl. Vi tittar på Klaus på Netflix och äter flingor direkt ur paketet

sprutan var bland det största jag sett. Den köttades sig in i höftkulan och geggade runt bland muskler och fästen (hitta rätt)

Vill inte sluta blöda..😫

Filip har event hela veckan. Jag sköter markservice och grejar allt hemma.

Julbord på TYROL med mamma och Hannah imorgon. Längtar.. (om jag kan gå)

Bästa kvällen i december, brukar det bli. Koltar och renpiss i näversko

Nu en liten cocktail av värktabletter. En tupplur, sen en rätt lugn kväll i soffan

Ok!! Shoot.

Jag vet att syrran varit på Koh Lanta. Katrin och Bingo likaså..

Men nu frågar jag ER! Tips på vad man ska packa med, mediciner, myggmedel, knäckebröd?

Vad får vi inte missa? Vad rekommenderar ni?

 1. Ta med kollodialt silver. Oslagbart vid magsjuka och andra infektioner.

 2. Camilla skriver:

  Hej!
  Ett litet tips från en i försäkringsbranschen… har du kollat upp hur ditt reseskydd i hemförsäkringen täcker om du skulle bli dålig i Thailand, jag tänker på ditt hjärtproblem. Åker man utomlands med vetskap om att man inte är helt 100% så kan det va så att försäkringen inte tar ev sjukhuskostnader och sjukvården i Thailand är galet dyr.

  För övrigt låter det najs med 3 månader i Thailand!!! /Camilla

 3. SA skriver:

  Vad skönt med Thailand. Vi brukar ta med solskyddskläder, ipren och alvedon suppar om barnen är för sjuka för att kunna svälja medicin. Har också med nässpray, solskyddsfaktor och liten förstahjälpen kit med pincett, kirurgtejp och annat smått så man har om något händer. Jag är tokig i godis och brukar köpa med en hel del samt har alltid med en förpackning kaffe eftersom det är lyxigt efter några veckor iväg.
  Jag har också haft hjärtrusningar som jag gjorde en ablation för i höstas. De trodde extra ledningbana men det visade sig jag hade något annat fel som de åtgärdade. Har inte haft rusningar sedan dess. Hoppas värmen, lugnet och den underbara miljön kan få sig att stressa av och slippa för mycket problem med hjärtat. Hoppas höften också känns bättre nu när kortisonet börjar göra sitt.

  Ha det så underbart!

 4. Cicci skriver:

  Tack för ett supergott middagstips, var så jäkla gott så att jag skickade tallriken ren! 😂👌

 5. Vi har varit på Lanta många gånger nu sist i januari, vi hyrde ”moppe” och körde och utforskade alla stränder söderut, och nationalparken kollade vi in, gick en superjobbig runda där med trappor och rötter att snubbla på 🙂 men som nån sa ju längre söderut desto finare stränder och inte så mycket folk. Ha det så skönt (vi drar till Khao Lak slutet på januari, längtar som en tok)
  kram/ Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..