ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED rePhone

RePhone är årets bästa! För miljön och för oss med slarviga ungar…

/

Här kommer ett hett miljövänligt julklappstips… rePhone är ett företag som återanvänder mobiltelfoner, där alla telefoner är uppdaterade, fabriksåterställda och noga kontrollerade.

Detta är ju en perfekt julklapp till barnen i år. Telefoner går sönder, de tappas och försvinner. Man kan inte gå och köpa sprillans nya mobiler jämt och det är dessutom inte snällt mot plånboken eller miljön. Därför känns det extra bra att lyfta ett finger för rePhone.

Och med tanke på det faktum att 95% av de miljontals mobiltelefoner som säljs i Sverige varje år kan återanvändas antingen helt och hållet eller genom renovering känns det som att vi borde uppmuntra denna möjlighet.

RePhone gör även annat bra och det är deras samarbete med Salta Friends som är en organisation som kämpar för personer med funktionsnedsättning.

Som jag nämnde innan så tänker rePhone miljö, miljö ,miljö… telefonerna skickas till er i en box som är tillverkade i 100% återvunnet material och är därmed FSC-certifierade. Guld ju!

Skulle ni bli sugna på att klicka hem en telefon så har jag såklart en kod till er, SALTAMAGDALENA, som ger er 7% rabatt på valfri telefon fram till Lucia.

Ni har 12 månaders garanti på telefonerna, fri frakt och 14 dagars ångerrätt.

Så in och kika, så kanske ni har någon av julklapparna avbockade!

Ni kan klicka direkt på bilderna för att komma till rePhones hemsida eller via länken här.

Kolla gärna in på Salta Foundation och läs deras arbete kring att skapa bra förutsättningar för personer med funktionsnedsättning.

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00