Fransar och ablation

Varit på Danderyd och tagit prover. Hur många här inne har gjort en ablation? Är det läskigt? Berätta..

Lite nervös. Vågar man åka utomlands efteråt. Eller kan de bli knepiga komplikationer? Måste läsa på, och fråga min doktor.

50 nyanser av beige

Vilat, kört ungar, gjort massa av samarbeten klara inför imorgon. Varit på tennisträning. Ätit min medicin och ätit regelbundet.

Funderade på att åka hem till mamma ikväll. Bli lite TLC’ad och bortskämd.

Hemma i Graaf-Larsson huset är ALLT tillbaks till det vanliga igen. ”Nu har ju Maggan fått vara sjuk i en heeeel vecka”

Bitter, jag?? Nej absolut inte…

Gjort fransar. Fick en sån åldersnoja ”när jag blev anklagad för att vara Hannahs mamma förra veckan” Att jag var tvungen att göra ”något” för att förändra mig något.

De orden satte sig djupt på självförtroendet haha

Chokladboll och youtube e det enda som håller Louie vaken mellan 17-18 på tennisonsdagar

Ps. Jag älskar Yves och Loreal sedan tidigare. Men måste lov att erkänna. Ida Varg är en NY favorit. HELT LUKTFRI.. Det är riktigt jäkla grymt. För alla andra BUS jag testat, stinker blöt hund.

Ps mina hängselbraxor är nog över 10 år gamla från HM (för er som undrade)

https://sos-de-fra-1.exo.io/tailsweep/011/2019/11/7d139b652b534a818ec25cb228de940d.mov

Dagen i film

Sov gott ❤️

 1. Dottern gjorde det för ett år sen , väldigt snabb o enkel ”procedur”
  Flyga med just blodförtunnande vet jag inte om man får ,kan eller dyl

  Tyvärr ser det ut som att hennes strul med hjärtat är på väg tillbaka så inväntar tid hos hjärtläkaren .

 2. Hej, efter ett flertal akuta sjukhusbesök m att få medicinen intravenöst plus att sista anfallet varade över 6 timmar med 200 i puls – bestämde jag mig. Då (jag va 39 år) 2006 var det mest idrottare jag hade hört talas om dom drabbades . Min läkare på Stockholm heart center gjorde själv Operationen på thorax KS- smärtfritt och åkte hem samma dag. Var hemma 2dgr sen jobbade jag igen. Det bästa jag gjort ! Heja dig! Lycka till med allt och ha det fint i Thailand

 3. Jessica skriver:

  Gjorde min ablation för 5 år sedan på Akademiska i Uppsala. Hade bara haft 4 kraftiga hjärtrusningar då man fick ge Adenosin för att stoppa rusningen innan jag fick remissen så det gick fort för mig. Hade hört att jag skulle få lugnande innan men väl där fick jag veta att det kan man inte ge då man måste vara ”med i matchen” när man ska reta igång hjärtat. En kateter i armvecket och två i ljumsken (lokalbedövad), sen kunde jag se på tv-skärmen när dom kom fram till hjärtat. Rusningen startade på första försöket och sen brände dom av ledningen. Kändes ingenting….. 4 timmar i plant läge sen fick jag åka hem. Hade lite restfladder några veckor men sen har det varit lugnt. Du har inget att oroa dig över. Helt smärtfritt och dom som gör det är proffs. Lycka till när det nu blir. Jessica

 4. Mella skriver:

  Hjärtat kan stöka lite extra efter en ablation, man säger att minst 3 månader efter kan det bete sig lite knasigt, inte så konstigt med tanke att det varit inne å ”petat” bli inte rädd om det gör det, alltså helt normalt, men erfarenheten säger att inte alla informerar om det innan. Kan vara skönt att veta. Det värsta va nog att ligga still efteråt, med en tyngdkudde på ljumsken.. alltså i samma ställning i 5 timmar… jag var hemma 3 dagar efteråt, man känner sig liksom lite… ja jag vet inte… svag? Energilös.. men det behöver ju inte betyda att du gör det. Hundpromenader efter 3 dagar var väldigt skönt, blåmärke vid ljumsken men inte ont någonstans! Skippa omega eller nån annan blodförtunnande vitamin 2 veckor innan ablationen. OCH lycka till!

 5. Marita skriver:

  Supersnygga byxor de bruna!! Varifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..