Mamma Graaf

Utskriven och glad. Blodtrycket är lågt men stabilt. Isoptin biter bra på mig. Riktigt skönt! Beta funkade inte alls. Olika det där. Fått en remiss till Karolinska för ablation

Mina fina syrra plockade upp mig från sjukhuset. En lugn heldag på hotell sen ska vi träffa Skavlan.

När vi skulle gå igenom pass kontrollen utbrister tull-personalen till Hannah..

-ÅHHH VA KUL ATT DU SKA UT OCH RESA MED DIN MAMMA!

Ehh tack! Haha… BRA början🤣🤣🤣

Kände jag mig lite glad??

Sen blev jag rätt genast skratt-retligt depp.

Kommer ALDRIG mer ha mina neon-rosa-leo-glajjor matchat med en BEKVÄM page igen haha

Ett minne blott vänner!! Ni kommer aldrig se mamma Graaf i Leo

 1. Louise skriver:

  Hej Fina Maggan❤️
  Nyfiken fråga!
  På vilket sätt mår du bättre av Isoptin?
  Jag äter beta sen 1,5 år pga rusningar.
  Har också galet lågt tryck🥱
  Hoppas också på en ablation!

  Krya! /Louise

 2. Hej såg dig och Hanna på Skavlan ikväll.
  Jag vill bara skriva och säga att du är otroligt stark Maggan det har du alltid varit och det är du fortfarande. Jag har också kvar min tro även om jag inte så aktiv i någon kyrka just nu men jag vet vad jag kan vända mig då jag behöver hjälp. Ta hand om dig kram Kri jag vill bara skriva och säga att du är otroligt stark Maggan det har du alltid varit och det är du fortfarande. Jag har också kvar min tro även om jag inte så aktiv i någon kyrka just nu men jag vet vad jag kan vända mig då jag behöver hjälp. Ta hand om dig kram Christine Om du kommer ihåg mig heter jag Hallqvist på den tiden.

 3. Katja skriver:

  Kollar på Skavlan. Bra gjort av er, fick tårar i ögonen när ni pratade om Isak. Roliga är ni också. ❤️

 4. teresia skriver:

  Du är ett natur barn!Tack för du förgyller min vecka.

 5. Anna skriver:

  Tycker absolut att du ska fortsätta använda dina rosa/leo-glajor! Du rockar dem stenhårt😊Grrrrr, fäääshion!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..