Pizza, klisterlappar och Filip

Ett el fel och en extra ledningsbana… En Nisse på marken under flygledningstornet som ger ut fel signaler (barnspråk för oss som missat biologilektionerna i mellanstadiet)

Operation eller medicin. Det är frågan. Nu testar vi lite olika format. För att se vad som kommer funka tillfälligt.

Nyduschad och sladdad. Ligger och drömmer om olika goda maträtter. Skrollar insta och geggar runt i min tillfälliga medicin-yra. Känns som om jag har en ostkupa över huvudet (men hjärtrusningarna har börjat avta)

Sista anfallet (episoden kallar mina tjejer här det för( kom runt 03 igårnatt. 180-190 i nästan en halvtimma

Känner mig riktigt på dängen nu. Morfinad och full (vi testar olika mediciner. Är självklart inte full) MEEEEN ett SÅ MYCKET SKÖNARE TILLSTÅND än rusningar.

Den här vill jag äta när jag blivit frisk… Det vattnas i munnen.

Ås nu när jag ”springer maraton 24/7” så borde jag väl kunna äta dubbelt så mycket? Hehe

Nu blir det indisk kryddig linsgryta med ris i matsalen istället.

(Mina mjukisbyxor kommer från ELSALEONIE)

Filip var precis här. Han har stannat hemma från sina resor denna vecka🙏🏻

Vi åt frukost och planerade lite framåt. Varit deppig, emlig och känt mig lite ensam inatt. Gråtit lille Skutt tårar och varit rädd under anfallen. Skönt! Att ha Filip här vid sin sida när jag vaknade❤️

Fick så fina familjebilder skickade till mig igår. Louie var på stan med kusinerna

Nu ett avsnitt The AFFAIR

 1. Mia skriver:

  Använd din mobil mindre och stäng av all Wifi och bluetooth hemma. Strålningen får pulsen att gå upp och kan ge flera av dina symtom. Har läst att du har känt av mobilen tidigare. Var försiktig, kroppen går på el så inte så konstigt att vi blir påverkade. Krya på dig.

 2. lisa skriver:

  Låt dom inte lura på dig betablockerare! 😉
  Jag har en känsla att de inte passar din livsstil.
  Du kommer att ha mjölksyra i hela kroppen konstant.
  Jag åt det ett par år och blev galen! Kunde inte gå upp för en trappa utan att bli färdig. Och man glömmer ju så fort, så man står och flåsar och vibrerar över tvättkorgen efter en ynka trappa, hemskt!
  Man får stå och bara se snygg ut överallt, när man försöker återhämta sig. 😉

  En fodersäck går bra att lyfta från bilen till stallet, två är jobbigt, när man ska lyfta den tredje, undrar man hur det ens är möjligt och kör släpmetoden istället. Resten tar man en annan dag och inbillar sig att foderlukt i bilen är bättre för hälsan än Poppy.

  För hjärtat slår taktmässigt och lååångsamt. Vad du än gör = Mjölksyra och dålig ork.
  Ligga still hela dagen går fint, men det tror jag inte fungerar på dig heller!
  Massor av krya! <3

  1. Beta biter inte på mig… jag får en annan medicin som heter isoptin👍 funkar hittills magiskt

   1. lisa skriver:

    Håller tummarna stenhårt! 😀
    <3 <3 <3

  1. Ps Stor kram och tack för tipset och hälsningen ❤️

 3. Hej Magdalena. Ta det lugnt o krya på dig nu är mitt råd. Man blir rädd osv vilket jag till fullo förstår. Underliggande stress och oro plus jobbiga saker som händer en i livet gör att hjärtat och retledningssystemet tar stryk. Har gått igenom samma sak själv för över 28 år sedan, är 65 år idag. Hade haft många episoder då med puls över 280 och till slut gjorde man en ablation. En då relativt ny metod som under de 28 år som gått blivit så förfinad och bra. Jag frågade min läkare då vad jag själv kunde göra för att inte ”trigga igång” hjärtrusningar osv och det han svarade var så klockrent. : ” – Det finns tre ”triggers” , alkohol, rökning och kaffe. Så om du kan sluta med ett av dem vore det bra. ” Jag slutade helt med alkohol och har inte druckit en droppe av något med alkohol i på alla dessa år och mår bra. Det var min räddning. Så jag håller tummarna för dig och att du får en ablation. Du kommer märka skillnaden och mår toppen. Lycka till och stor kram !

 4. Ewa skriver:

  Krya på dig fina Magdalena🙏🥰❤️🙏

 5. Minii skriver:

  Krya på dig 🔧♥️⚙️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..