ANNONS

Nextory

/

I betalt samarbete med Nextory

En novemberdag som denna tänkte jag att det är perfekt för att tipsa er om lite böcker och ljud- och e-bokstjänsten Nextory. Jag är glad att återigen få chansen att tillsammans med Nextory ge er ett fint erbjudande. Info om det kommer längre ner i inlägget.

Men som sagt en novemberdag, hos mig är det grått utanför fönstret och vi ska strax sätta igång ett bullbak, jag, Charlie och Louie.

Jag fick idén häromdagen att sätta på en barnbok i högtalarna uppspelad från såklart Nextory, medans jag och killarna hade pysselkväll. Det var något harmoniserande över det hela, en person som läste upp en enklare barnbok och killarna som satt och pysslade. Jag nöjt av synen!

Det är ju just det som är så fantastik med tjänster som Nextory. Att du kan ha användning för tjänsten när du vill. Idag när vi bakar kommer vi fortsätta att lyssna på den boken vi har börjat på, men jag tänkte tipsa er om en bok som jag vill börja med 1a december.

Och varför då 1:a december?! Jo, för att det är en adventsbok, som räknar ner kapitel för kapitel ändå till Julafton. Får vi inte in ett kapitel varje dag, tänker jag att det inte är hela världen och man får då lyssna ikapp nästkommande dag…

En förtrollad jul, skriven av Siri Spont.

Och här kan man ju välja om man vill läsa den högt som e-bok eller spela upp den på din mobil eller surfplatta som ljudbok. That’s up to you!

Nextory är en ljud- och e-bokstjänst som du prenumererar på månadsvis och du får läsa och lyssna på hur många böcker du vill i din mobil eller surfplatta! Helt non stop!

Så lika väl det funkar utmärkt för barnen, så har jag hittat sällskapet till mig själv i Nextory… jag har tidigare nämt att jag använt mig av en ljudbok när jag lagar mat. Det är något mysigt och lugnade att höra någon läsa upp en bok när man står och fixar med något.

Men på senaste har jag haft det lite svårare att komma till ro innan läggdags och det är ofta alla idéer och tankar kommer när man lägger sig raklång i sängen. Det var bara nyligen jag testade med en ljudbok i hörlurarna och det har varit succé! Somnar sisodär 15 minuter in i boken varje gång.

I lurarna har jag nu på kvällarna denna.. Råttkungen av ingen mindre än Pascal Engman..

Handlar om ett mord, i Täby. Alltså inte långt från oss. Vilket ger, kan jag tycka, en mer inlevelse när man kan se området framför sig. Och vill man börja från början med Pascals böcker om polisinspektör Vanessa Falk, tipsar jag er att börja med den första boken i serien, Eldslandet från 2018.

Så återigen finns Nextory där för alla tillfällen med hundra tusentals böcker, för alla åldrar.

Nu ska vi snart sätta igång med vårat bullbak och sätta på boken i högtalarna, hoppas ni alla får en fin söndag!

Vill du lyssna 30 dagar gratis … utan att du förbinder dig till något?

HÄR klickar ni för att komma till kampanjen där tusentals böcker väntar på er!

Glad läsning eller lyssning!

12
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00