Sista minuten

En kombinerad jobb och nöjesresa. Flög tidig onsdagsmorgon till Marbella

Hämta hem Charlie och dema mina kosttillskott. Jippi!! Nu ska jag in på spanska marknaden. Lansera mina prisbelönta dunders för en större marknad.

Besöks hos olika spanska inköpare. Jippi

Har redan sålt in till två butiker. Lite kan bli mer. Bra, bättre! ❤️

Ps Det är bara några dagar kvar på kampanjen. Beställer du nu så får du 25% med koden premiärvip HÄR

Uppgraderad och spetsad version av en redan fantastisk produkt.

(Lite info)

Hyaluronsyra är inte en syra, trots sitt namn, utan ett kroppseget ämne som finns i huden och besitter kraftigt fuktbindande egenskaper som ger huden fukt och spänst. Hyaluronsyrans molekyler kan både locka till sig och bära vatten mer än 1000 gånger sin egen vikt! Det är mer än någon annan biologisk substans. Kroppens egen produktion av hyaluronsyra minskar med stigande ålder och gör att huden känns torr, förlorar sin spänst och rynkor framträder. Natural Beauty innehåller hela 100 mg hyaluronsyra per dagsdos. Hyaluronsyra är vanlig i många krämer, men för att uppnå full effekt behöver man tillsätta den inifrån, genom kosten eller kosttillskott.

Bambuextrakt innehåller hela 70% lättupptagligt kisel till skillnad mot exempelvis hirs som endast innehåller ca 20% kisel. Det har alltid funnits kisel i Natural beauty, men kisel från bambuextrakt har en betydligt högre biotillgänglig.

Kisel har många funktioner i kroppen och genom att tillföra kisel ökar hudens förmåga att binda vatten vilket ger en positiv inverkan på hudens cellförnyelse. Kisel behövs också för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen. Kisel är en beståndsdel i kollagen, men även i proteiner som keratin och elastin, vilka är viktiga för att stärka hår, hud och naglar. Borttaget är CLA

Ikväll är det TRICK AND TREAT (eller va det nu heter)

Andreas vann kvällens ”bästa” utklädnad hehe

Trött och slö efter Cava-sangria, strand och sand

Hur mysigt?!

Filip kommer hit om en stund. Flög ner en dag senare.

En väska full av energi!! Lastad mot Marbella

Hur härligt?

Anna! Älskade Anna

Bytet ikväll

Underbara ungar❤️

 1. En fråga, finns All in one Boost att köpa på butik?

 2. Anna skriver:

  Trick AND treat? BÅDE bus OCH godis😂🍭🍬

 3. Mona här: Kan du lägga av och spamma med din jävla skit-reductil! Är något trött på de miljoner kommentarer jag måste ta bort och på att du använder dig av en miljon alias och e-postadresser!

 4. Susanne skriver:

  Tittade just på reprisen på första avsnittet
  i er relaty serie! Ett fint och gripande avsnitt.
  Det började bra känslor,skoj och allvar.
  Tack! må så gott från Susanne 💕😘

 5. Magdalena❤️Idag fick jag den finaste komplimangen jag fått någonsin tror jag… en äldre man på mitt jobb sa att han tittat på ert program och sa ” du är ju så lik Magdalena Graaf”,han gjorde min helg😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..