Premiär! Överraskning och nyhet!

Hur kul är det inte att kunna bjucka er på lite fredagsmys i form av kosttillskott !?

Jag älskar utveckling! Nöj dig inte! Satsa, följ magkänsla och kör.

Försökte ta lite coola fööshion bilder. När jag var klar, insåg jag att det såg ut som om någon kräkts i motvind.

Kanske behöver damma av spegeln?!🤣

Att få ligga i framkant, jag gör har varit lite av en fetisch för mig genom åren. Snoka, lukta till sig kap, idéer och lösningar. Utveckla och göra verk av idéer

Nu är jag så sjukt stolt över nästa steg i att nå längre fram och hänga med i resan framåt.

❤️Min lilla familj❤️

Idag släpper jag En uppdaterad version av min Natural Beauty!

Vi är många som älskar produkten, det vet jag och nu hoppas jag du ska tycka om den nya ännu bättre!

Det vi ändrat är att vi tillsatt Hyaluronsyra och kisel från bambu, det är väldigt biotillgängligt och högkoncentrerat. Borttaget är CLA samt 50 mg mindre kollagen. Kiselhalten har minskat från 200mg till 100 mg per 2 kapslar men i en mycket mer lättupptaglig form och naturlig källa. 

All in one beauty har alltså fått två nya ingredienser – hyaluronsyra och bambuextrakt! 

Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som finns i huden och besitter kraftigt fuktbindande egenskaper som ger min hud fukt och spänst. Hyaluronsyrans molekyler kan både locka till sig och behålla mer än 1000 gånger sin egen vikt i vatten! Det är mer än någon annan biologisk substans. Kroppens egen produktion av hyaluronsyra minskar med stigande ålder och gör att huden känns torr, förlorar sin spänst och rynkor framträder. Natural Beauty innehåller hela 100 mg hyaluronsyra per dagsdos. 

Den andra nya ingrediensen är bambuextrakt. Bambuextrakt innehåller hela lättupptagligt 70% kisel vilket är att jämföra med till exempel hirs som innehåller betydligt mindre. Kisel har många funktioner i kroppen och genom att tillföra kisel ökar hudens förmåga att binda vatten vilket ger en positiv inverkan på hudens cellförnyelse. Kisel behövs också för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen då kisel är en beståndsdel i just kollagen. Kisel är också en beståndsdel i proteiner som keratin och elastin som är viktigt för att stärka hår, hud och naglar. 

(Det fanns kisel i Natural beauty innan också men då i en annan form, bambuextrakt är en mer biotillgänglig källa till kisel vilket ger större effekt trots lägre dos.) 

Jag är så stolt och glad! (Oxå över mina andra barn)

Så spänd på att få höra er respons om ni testar produkten!

Vi kör ett riktigt release erbjudande direkt! Använd koden premiärvip så får du 25% rabatt!

Läs mer ELLER BESTÄLL HÄR!

Bio med Tristan igår. Mysigt att få en stund med de stora. Idag har jag faktiskt varit ledig. Vilat och peppat inför helgen…

Nyhetsmorgon på söndag. Lite nervös! Imorgon kommer min partner in crime hem från Spanien. Som jag längtat

In och shoppa! Begränsat lager. Som vanligt, först till kvarn HÄR!

Kram och Godnatt ❤️

 1. Cecilia skriver:

  Hej!
  Mysig blogg du har.
  Såg första avsnittet av er härliga nya serie 😉

  Trevlig helg

 2. Sara skriver:

  Vad exakt har du tillfört ”dina” kosttillskott med tanke på din icke befintliga utbildning?

 3. A skriver:

  Fast varför har ni sålt er till kanal 3, kollar aldrig på den, bara repriser och gammal skåpmat, uttjatade Hollywoodfruar osv, märkligt…

  1. Maja skriver:

   Mmm håller med! BARA repriser och gammal skåpmat. Men ändå ganska begåvat av tv3 att lyckas visa en helt ny serie som repris, det får man ändå ge dem!

   #ironi

   1. A skriver:

    ”Too little too late”

  1. Anna skriver:

   Hej,
   Vet inte hur man kommenterar så jag svarar på ett inlägg istället ; )

   Missade intervjun i nyhetsmorgon. Kan du Magdalena eller någon annan länka till den så vore jag tacksam.

   Tack för en fin blogg!

 4. Annika skriver:

  Hej
  Bor ej i Sverige men vill gärna prova på dina kost tillskott…hur går jag tillväga…

 5. Tessan skriver:

  Hej
  Jag undrar om d finns någon bra kapsel till min dotter som är 16 år, hon upplever att hennes hår växer långsamt. Finns det någon produkt hon kan använda för att håret ska bli bättre och växa fortare?
  Med vänlig hälsning,
  Tessan

  1. judit skriver:

   Biotin! Jag bor ej i Sverige, men det finns säkert att köpa på apoteket. Köper i Spanien Medebition tillskott för tre euros i månaden. Allt hår på kroppen växer haha och mina naglar är som klor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..