Film, tennis och gitarr sång

Lance, Tristan och Filip ska köra kvällstennis. Otroligt att de orkar, då både Tristan, Charlie haft fotbollsträning i regn och blåst

Lance har underhållit oss med sång och gitarr innan de stack. Jag ska beta av ett avsnitt the Sinner på SVT. Jag får inte smygkolla på Succession utan Filip

Tonfisksallad till middag. Charlie har haft en kompis över och vi har tjuvkikat på avsnittet då ”vi är på Kolmården”

Skinnbyxor från DANTES Sibyllegatan 22

Tröja från RAGDOLL ELSALEONIE

Brasan sprakar. Imorgon ska jag ha lunch med ett produktionsbolag för ett kommande projekt. Träffa Barbro som ställde in idag. Hinna till gymmet. Hämta barn och laga tacos.

Vad ska du göra i helgen?

 1. Carola skriver:

  JA!! Visst är hösten extra färgrik i år!? Har kört genom halva Sverige och verkligen konstaterat att jag aldrig sett höstfärger så vackra.
  Är nu i Frankrike och färgerna är inte alls lika härliga här nere.

 2. Aa skriver:

  Vad är din relation till Barbro som verkar ha dykt upp i ditt liv för inte så länge sedan? Har hon noll släktingar och en bra lägenhet ?

  1. Barbro dök upp i mitt liv för 5 år sedan. Hon har 2 bröder, flera beisrsbarn. Och bor i ett trygghetsboende för gamla👍

 3. Den här helgen blir det jobb med att skriva bra spartips på bloggen. Sen självklart hinner man med god middag, vänner och lite vin!

 4. Agnes skriver:

  Hej !! Och tack för en underbar blogg!! Jag tänkte plocka ut mina implantat och ser att du har gjort det. En fråga , tog du ut hela kapseln eller bara implantat? Hur mår du efteråt? Jag har haft mina i mer än 10 år och har fått lite bekymmer med det ena bröstet och känner att det är dax nu.

  Va rädd om dej. Kram Agnes

 5. Vilken fin blogg du har, känns äkta och skiftande, precis som livet är. Denna helgen är lite av allt hos oss, som vanligt; Skjutsa till kompis, skjutsa tilll dans och så barnkalas idag. Städa lite här och var, och har hunnit med att skriva också! Hoppas du får en fin söndag:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..