Sushi och gråa hår

Kom hem till det här igår. Min lilla goa barnvakt Wilma hade överraskat oss och barnen med hemmagjord sushi.

Tristan, Tony, Emilia, Lance och småkillarna åt tills det sprutade ur öronen på oss

Smet in till stan och färgade min gråa utväxt hos Catta. Satte om mina hairtalks. Tänker behålla dem under hösten. Trivs med både den mörkare färgen och längden.

Lance är hemma från Korea. Fick precis höra hans nya singel. Såååå bra!!

Han har gjort om den liiiite sedan jag hörde den första gången. Gillar personligen första versionen bättre. ”Lite mer akustisk Simon an Garfunkel” nu är den mer ”fartig” smaken som baken, som man brukar säga🤗

Nästa vecka kommer nya dushväggen! Jippi

Succession serien är så bra att jag fnittrar av välbehag. S/2 är gåshuds kul

In i duschen. Kl 13 måste jag vara i stan.

Ps så JÄKLA tacksam för att Mona hjälper mig med mina kommentarer. Så skönt att slippa gå in här med en klump i magen och vara rädd för att bli ledsen.

Nu börjar det faktiskt kännas lite roligare att blogga. Lusten börjar komma tillbaks. Sååå kul!!

 1. Tessan skriver:

  Grymma Maggan!!
  Nu har du haft två jackor/kappor to die for två gånger och jag har googlat in absurdum för att hitta dom. Sen ett gäng år tillbaka lovade jag mig själv att inte köpa fler svarta plagg
  Bäst jag gjort EVÖRRR och kallas allmänt nu för den färgglada knasbollen som gärna blandar alla färger och former utan egentlig tanke
  Kan du snälla tala om var den orange kappan kommer ifrån och den tvåfärgade rosa/orange?

  Många kramar från en tjej som diggar dig väldigt mycket!

 2. Maria skriver:

  Heja dig Maggan! 💃🏼 Du är liksom lika som oss andra, underbart tycker jag, fruktansvärt tycker säkert alla som tror sig vara lite bättre än just oss… Oss VANLIGA, vi som har fel och brister och inte alltid tänker innan vi talar och oftast pratar för högt och för mkt! Du är härlig och ärlig, fortsätt med det ❤️

 3. Frida skriver:

  Du e bäst <3

 4. Hej Mona , förklara meningen med att ha ett kommentarsfält om inte man kan /klara av att svara på kommentarer och frågor själv. Släck ner skiten i så fall. Tala väl om höjden av lathet eller vad det nu beror på. Magdalena ha liksom ingen skam i kroppen tar det aldrig slut på hennes idioti?????

  1. Mona här: Men du, skojar du? Menar du på fullt allvar att man ska tolerera saker som att bli kallad horjävel, barnamördare, äckligt skelett, vidrigt as … och mycket, mycket mer? Sånt skit ramlar in här VARJE DAG. Du menar på ALLVAR att det är höjden av lathet och idioti från Magdalenas sida? Vet du, det finns gränser för vad man pallar med som människa och är man inne i en period när man kanske inte är på topp, då tar sånt här all kraft ur en. Magdalena ville stänga av kommentarerna helt och hållet men då erbjöd jag mig att hålla koll på dom så att hon slapp läsa hoten och all skit som flera spyr ur sig. Ibland försiggår det mer saker utanför bloggen som man kanske inte kan skriva om och det måste man respektera. Hon bjuder på mycket av sig själv, men en del saker måste förbli privata av hänsyn till andra. Det tycker jag att man ska kunna respektera utan att kalla någon för lat eller påstå att man inte har nån skam i kroppen.

  1. Agneta skriver:

   Sådana kommentarer som DINA som gör livet jobbigt och man funderar ju verkligen; Svårt att tro att det är ett BARN bakom kommentarerna och det gör det hela så väldigt mycket sorgligare. Att du inte är en fjortis som skriver.Förstår du inte att elaka kommentarer sårar? Att det sliter på en? Att man tar illa upp både av att utsättas (Maggan)och faktiskt att LÄSA om dem (jag som följer).Att man inte vill va med om det? Jag tycker Maggan gör helt rätt. Hon har fått nog av trakasserier.Bra att markera det. Fattar du inte – jag då har du problem. Men egentligen så eldar man väl bara på sådana här människor genom att ens ge dem utrymme…

 5. Ingela skriver:

  Och jag är så glad att du bloggar på 👏🏻🙏🏻🤗. Hoppas blogglusten håller i sig ✊🏻😍.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..