Serie, chips och vardagsgriseri och fläskläpp

Chips och serie. (Nya favoriten. Härliga karaktärer och sväng)

Pizza, flädersaft drucken ur en gammal vas. Livet när det är som bäst

Läxläsning..

Imorgon har jag skolmöten. Bjuden på en ”influenser frukost” för ett svenskt populärt klädmärke.

Är typ VERKLIGEN ALDRIG bjuden till sådana kändis frukost eventen med andra bloggare, fina uppdukningar, namnskyltar, kindpuss och fniss. Kul och spännande!

Gratis frukost, en goodie bag, mode och nya bekantskaper. Tänkte ta med mig Lance. Trots att det antagligen är en ”tjej grej” så ville Lance följs med. -mamma säääääkert mycket snygga insta-brudar där.

Kul att bli bjuden! Verkligen. Tycker att alla som bloggar med mindre plattforms gör kul gejer, typ varje dag. Lite sotis haha MEN inte nu längre. Nu är det min tur 🤣

Passa på när jag har chansen ”antar att jag plötsligt kommer bli HET nu när jag fått en egen serie”

Egentligen lite lustigt hur folk plötsligt börjar svärma och slicka stjärt

(Menar nu självklart inte dagens frukostevent. Utan spontant överlag)

Inbjudningen börjar samla sig i hög, gamla bekantskaper hör av sig.

Oerhört underhållande att se hur vissa människor börjar hälsa, kramas och vill fiiiiika ”när man plötsligt är på ett tidningsomslag eller blivit ”aktuell” och avdammad i media.

Popcorn och parkett, ett tag framöver

Min adoptivson Tony…

Han och lilla katten Stella är inneboende här tills hans lägenhet är renoverad. Fin fina bonusson

Tony har lovat att laga nån god turkisk gryta i veckan. Vad tycker (ni som har koll) att vi ska önska oss för smarigheter? (Någon annan turk här)

Ps: Något helt annat. Svenska skolan i Mexico eller Afrika. Är det någon av er som har testat och besökt dem? Berätta gärna…

Rätt skön och lugn jobbvecka annars. Ingen stress eller deadlines. Till helgen blir det HALLOWEEN marknad på Gröna Lund.

Ska försöka fördjupa mig lite i de större killarna och se vad de är ”up to”

Fotboll för Charlie, Louie ska leka med sin bästis Taggen idag

Under de senaste månaderna har det påpekats och kommenterats om att jag har en deformerad och ful överläpp. Svullen. Kepsskärm. Harmynt. Olyckligt opererad, missbildad. Söndersprutad

JAG KAN faktiskt hålla med er, jag har aldrig tänkt på det tidigare. Ni verkligen uppmärksammade mig. Inte sett den som en deformering tidigare, OK den ser klumpig ut?

Jag har inte gjort några injektioner i mina läppar på säkert 15 år…. Så det är inget som hamnat i ansiktet nyligen eller är planerat, gjorts med flit

Blev lite ledsen när folk skrev/skriver om den, som de gör. Så jag gick till syster Karin på EBK och bad henne titta på den.

SVAR: Det jag har i min överläpp är typ broskbildningar och förhårdnader som krupit upp från när jag gjorde Restylane som ung. Inte just i läppen, utan mer mellan näsa och rövhål. Fattar du?

Varför det syns NU? Är för att jag fått ner i vikt och tappat mycket ansiktsfett. Då har som missbildningen krupit fram, och gjort sig till känna i ansiktet.

Förlåt om de gett några av er obehag.

Så till er som stört er på mitt utseende och göttat er i min fula läpp.

Ni har fått mig uppmärksammad om den🙏🏻

Jag ska se vad man kan göra. om jag kanske måste ta bort läppen helt? O andra sidan så skulle kanske fasadtänderna torka istället.. Ett jäkla dilemma dethär

Jag ska funderar lite och prata med olika specialister ❤️

Kram och syns senare x

 1. Therese skriver:

  Ta inte åt dig! Kan inte folk bara läsa din blogg och vara glada över att du faktiskt delar med dig om din vardag och liv. Måste de kommentera ens utseende? Om de nu störs sig så kanske de ska välja en annan blogg.
  Tycker inte du ska göra någonting åt din överläpp. Den är fin 🙂

 2. Dessa skriver:

  Kram<3 Var dig, du är bäst så!

 3. *lena* skriver:

  Crazy vilka människor det finns att dem orkar, visst jag kan säga att du borde skita i dem men förstår om det suger skit!!! Och du får det nog hett bakom öronen nu när du blir reality S T A R Woop woop plenty of roligheter på g, jag längtar tills det börjar<3

 4. Annika skriver:

  Mer än hälften av befolkningen är inte friska såja blir inte förvånad över kränkningen. Idioten borde kränknings anmälas!
  Så trött på att en del ska slänga ur sig skit. Något vi alla normala människor råkar ut för ständigt…

 5. Emilie skriver:

  Du är så fin! Alltid fräsch och snygg! Typ den ända bloggen som jag gillar att läsa.
  Dom som skriver dumma kommentarer är idioter, det är fel på dom, vem skriver ens något sådant!! Gör som du vill med läppen, men du har super fina läppar som dom är.
  Men alla dessa dumma människor som sitter bakom sina skärmar och gömmer sig och skriver elaka saker, det är ett störande inslag på bloggen, Ni är så misslyckade, läggav!!!
  Magdalena, du är fantastisk och tack för världens bästa blogg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..