Glasögonporr, STOCKHOLM och Frankrike

Möte hos Chimi, Tristan hakade på. Vi åt en kebab på Hornsgatan. Det har varit en vecka av frosseri. Helgen i Nice, sen ska jag sätta mig själv i arbete igen. Svar från röntgen inom kort (förhoppningsvis) så jag kan få den hjälpen som krävs.

Hit ska vi imorgon. Som vi längtar.

Spännande!!

Jag längtar tills slutet på månaden. 29 okt släpps serien. Både nervös och förväntansfull

Sitter utanför Magnus. Tristan packar ihop lite kläder och prylar inför ”mamma vecka”

Lance kommer hem från Korea på fredag. De velat ha haft det skoj. (Spelar in Lance vs livet)

Bästa flygplans personal i Malmö. Man känner sig alltid lika välkomnad

Nu vänner ska jag lägga undan mobilen och köra mot skolor och aktiviteter

  1. Skönt att komma ifrån höstrusket

  2. Fortfarande jobbigt med dina kommentarer du inte gillar?

  3. D skriver:

    Efter att ha läst dina två böcker på Nextory (för din kod) är du banne mig min idol!!! Ser upp till dig och beundrar dig och din styrka. Skulle kunna ha hur mkt som helst att skriva ang dina böcker som jag läste ut när jag nu var i Norge 🥰 Stor kram fina du ❤️❤️

  4. Annika skriver:

    Ååh Nice, vad najs <3 Bon voyage!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..