Foto och Pokémon

Mot fotografering. Sitter i taxin på väg mot studion

Charlie är hemma och är förkyld, lite meckigt att fixa med barnvakt mm i sista sekund.

Charlies högsta önskan i morse:

Jag blir frisk om du frågar någon av dina blogg tanter, om nån har ett Pokémon konto hen inte använder, som jag kan få ärva (hehe)

Frulle och massa kräm i örat… (utifall någon undrar vad det vita som sitter i örat är)

 1. Malin skriver:

  Louis gröna jacka, vart är den ifrån? Så fin! O du är alltid finast!

 2. Jenny skriver:

  Han kan få mitt konto☺️ Krav från min son bara att han skickar gifts till honom😅 Har nog haft mitt sen det startade och spelat mycket fram tills ett halvår sen 😅

 3. Cia skriver:

  Ska kolla med min onge. Annars får Charlie det./Cia

 4. Catrine skriver:

  Ja det var väl lite klumpigt sagt av henne.Har också varit i den situationen och önskar inte min värsta fiende att må så dåligt som man gör som utbränd. MEN tror inte hon menar något illa. Man vet ju själv ibland vad fel det kan bli när man säger något.😃

 5. Läste precis artikeln om dig i Amelia.
  Har alltid gillat ditt sätt att vara osv.

  Men din kommentar i tidningen:
  ”Det enklaste vore väl att gå in i väggen. Som alla andra gör. Men jag har inte den lyxen att välja att vara svag, eftersom jag har barn.”

  Ingen väljer att gå in i väggen!! Man är inte svag o väljer inte att vara svag.
  Man går in i väggen för att man varit stark för länge. Så kroppen säger ifrån. Och den gör det ordentligt!

  1. Camilla skriver:

   Håller med! Vem skulle frivilligt välja det?? Där har man verkligen inget att säga till om!

  1. P skriver:

   Det var väl märkligt att vara så okunnig om att ”gå in i väggen”?
   Välja att vara svag? Som att det finns ett alternativ?

  1. Har inte läst artikeln, men fattar precis vad hon menar och hon har ju på sätt och vis redan gått in i väggen, igenom den och plockat upp skärvorna på andra sidan och pusslat ihop sig flera gånger och kommit att se ut som Frankensteins brud själsligt pusslat om och ihop sig igen i en permanent frozen sorrow, fysiska signaler, värk infektioner, en gråtklump i halsen som inte går bort.

   Magdalena uttrycker SITT sätt att sörja, orka och de val hon tvingats göra för att hon är den häst som MÅSTE ha den där pausen i Thailand tex, just för att en sönderpiskad häst inte ställer sig upp igen.

   Hennes personliga motivator ÄR barnen, hon måste orka för deras skull och hon har haft chansen till andningshål för att laga sig med både Karlssons klister och silvertejp…

   Hon pissar inte på andras sammanbrott för det. Icke bjuckit att sparka henne i livmodern och det var ingen kritik av NÅN annans väggklättrande/ utmattning

   Over and out,och nej- jag känner inte Magdalena men jobbar med och för människor och kan sätta mig in i hennes sätt att resonera, och de uttryck hon har.

   Till dig Magdalena, du har ingen som helst anledning att ”förklara” för dem som tar DINA beskrivningar av DITT liv som en personlig förolämpning. Andas in och ut i fyrkant och bemöt det inte ens. Eventuella justeringar föder bara nya ”ordvalsdebatter” i en evighetsloop.

   Buotnakis!

   1. ShellHell

    O din beskrivning .. Väggklättring?!!
    Snacka om att förminska folk som gått in i väggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..