Förlåt om jag sårat, och månadens deal

Innehåller reklam för egna produkter

Hej tjejer! Hoppas att ni njuter av den krispiga och fantastiska höstluft.

En del upprörda röster här inne och på Instagram. Några av er känner er kränkta och dumförklarade av mig

Jag ber ÖDMJUKT om ursäkt utifall du/ni tagit illa vid er av min intervju ang ”att gå in i väggen” (En liten del av en lång intervju i Amelia)

Självklart är det INGET man väljer att göra. Vi bestämmer givetvis INTE över våra kroppar.

När kropp, hjärta, förstånd och själ brakar, då står vi maktlösa inför en gapande avgrund. Inget kan rädda oss.

Vad jag menade i intervju (det kanske inte framgick så tydligt) Jag uttryckte mig säkert klumpigt åt. MEN talade bara för mig själv.

Det var en fråga i samband med Isaks bortgång, och hur jag mådde, mår

Jag kunde INTE braka, gå in i väggen, ha lyxen att själv dö av sorg. Vara svag. Falla, sluta i allt.

Jag hade 4 andra barn att ta hand om. Skulle de förlora en mamma OCH en bror på samma gång?

Jag var tvungen att bita ihop och vara stark för deras skull. Lägga min egen smärta åt sidan och försöka vara fungerande.

Självklart kan vi INTE alltid välja det. Men för mig var det min enda ”riktigt fungerande handling” då mina barn redan fått uppleva mer trauman i sina liv än vad de ska behöva göra

Sen har jag plockat upp min sorg, de destruktiva sidorna hos mig själv som ett lönebrev på posten i efterhand. Inte alltid handlat rätt, uppträtt riktigt. Handlat i känslor, sagt och gjort saker jag ångrar. Vi ALLA försöker göra vad vi förmår, OM det går.

Utgår bara ifrån mig själv och menar inte att föra någon annans talan. Vi har alla olika förutsättningar och livs historier.

Jag har ingen aning. Jag är inget proffs. Försöker bara själv överleva och ta mig igenom livet så lite trasig och kantstött som möjligt.

Skärma bort sorg är som att trycka ner en badboll under vattenytan. Den kommer garanterat ploppa upp igen. I know

Visst kan vi välja att missförstå det mesta. Uppriktigt ledsen, och menar verkligen det.. om jag trampat på tårna eller uttryckt mig klumpigt❤️

Sen kan jag tycka att prata smal, vikt och lycka i samma sammanhang blev skevt och konstigt i intervjun (i stycket efter)

Ja,ja.. ska försöka förklara mig bättre och tydligare nästa gång. MEEEEN man kan inte alltid få alla rätt på provet. Gör om, försöker göra rätt någon annan gång

Sorry!

Färg får muntra upp höst mörkret

Varit på Pokémon jakt

Fotat ett omslag för TOPPHÄLSA i massor av olika träningsformer!

Femte gången blir det nu hehe

Nu tjejer! Kommer månadens super deal…

Beautyn är INTE bara för sommaren, UTAN den är för hela året.
Jag tror det är extra viktigt att boosta under de ”tråkiga” månaderna som när solen lyser:)
TRIST att behöva blicka tillbaka på bruna ben, när man kan ha det året runt
Om vi leker med tanken av att vi på naturligt sett inte längre får i oss samma mängd näringsämnen som förr, låt oss säga 20% mindre, hur kommer detta påverka oss?
Vi behöver inte tänka så stort som helhetshälsa utan vi kan begränsa oss till ämnet skönhet.
Hur kommer kvaliteten på huden bli? Håret? Naglarna?
Vi måste förstå och acceptera att det vi stoppar i oss har en direkt koppling till hur vi mår och hur vi ser ut. Mat (eller andra främmande ämnen), vätska, tillskott, luften vi andas kommer att bidra positivt eller negativt till de förutsättningar som finns.
Därför tror jag på kosttillskott men det är jag. Alla för vi olika och så ska det vara både vad gäller insida och utsida.
Ni var många som missade mitt förra erbjudande så here we go again. 25% rabatt!! Använd koden vipförmamma så har du rabatten HÄRINNE
Ett tips till de små är barnboosten som har den viktigaste vitaminen i sig enligt mig.
D-vitamin… Den är även fullpackad med frukter, bär och en god  bakteriekultur som är för tarmfloran. 
Produkten har blivit sån succé bland barnen så vi har ny en smakgaranti på den! 
LÄS MER HÄR HÄR!
Givetvis så länge lagret räcker…
(Mina andra favoriter är DETOX, NATT, MAGNESIUM, JÄRN och GURKMEJA..
Då så tjejer! Boosta inför mörkerperioden!
 1. Helen skriver:

  Hej förstår vad du menar 😏miste min äldsta son för snart 2år sen och det är frustrerande att lyssna på människor som pratar om att gå in i väggen… Jag gick själv in där i förklimakteriet för att kroppen inte var i balans.. inget att jämföra med en sorg efter sitt barn som är så smärtsamt, Har 3 söner till och 1barnbarn efter min son som dog, så vi mammor måste finnas där för dem, hur skulle det annars gå, deras största rädsla var ju att något skulle hända mamma oxå, eller hur. 🤗😍

 2. Jag var på psykiatrin idag, du vet dit jag VALT att gå för att jag VALT att lyxa till det och gå in i väggen. Det satt folk med tidningen i handen och grät över ditt uttalande. Så du kan ju pallra dig till psyk och be om ursäkt på riktigt om du nu menar det.

  1. Bim skriver:

   Fy fan vilken vidrig kommentar. Känner du dig som en bra människa nu? Skönt ändå att du har en sjukdomsinsikt.

  1. Malin skriver:

   Hjälp vilken vidrig förmodligen påhittad kommentar. Usch.

 3. Malin skriver:

  Jag förstår att avsikten inte var att såra.

  Tänker att jag vill upplysa om att det viktigt att skilja på sorg och att ”gå in i väggen”. Utmattningssyndrom är en kollaps av kroppens stresssystem och jag är glad att du inte hamnat där för som småbarnsmamma är det ett rent helvete att inte orka ta hand om barnen. Det är en fysiologisk reaktion på långvarig stress utan återhämtning, där en under lång tid har kämpat emot, i tron att det går att välja. Tills det inte gör det längre och systemen stänger av.

  1. Malin skriver:

   Måste tillägga att det måste vara ett ännu värre helvete att förlora ett barn såklart. Tror att många utbrända inte tas på allvar och det är därför det blir en så stor grej över en formulering.

   Kram till dig i allt du har gått igenom!

 4. Eva skriver:

  Vill bara påpeka att ha en utmattningssyndrom handlar INTE om att vara svag. Det är att man är STARK!! Jag drabbades till min förvåning då jag alltid skall vara DEN duktiga …älskar din blogg ha det gott

 5. maria skriver:

  Mina barn spottade rakt ut när jag gav dom bäärboosten. Provade både smoothie, vatten och mjölk men Inget funkade. Jag smakade också och det är en väldigt trist bismak. Vad innebär smakgarantin och hur utnyttjar jag den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..