ANNONS

Nextory

/

I samarbete med Nextory

Inför sommaren tipsade jag om ljud- och e-bokstjänsten Nextory. Ni var många som uppskattade det inlägget. Så självklart är jag här med lite nya boktips och ett fin fint erbjudande. Mer om det i slutet på inlägget.

Nextory är som sagt en ljud- och e-bokstjänst med ett gigantiskt bibliotek. Du prenumererar på Nextory månadsvis.

Och som prenumerant får du lyssna och läsa på hur många böcker du vill och välja bland Nextorys hundratusentals böcker.

Ni kan logga in på Nextory via deras hemsida, men skulle också varmt rekommendera att ladda ner appen till din mobil eller surfplatta. Super smidigt!!

Som jag tidigare nämt så är det väldigt tacksamt med en tjänst som Nextory, som gör det möjligt att kunna plöja genom böcker samtligt som du gör annat. Som en städdag, när du vill ha något i högtalarna, varför inte sätta på en bra bok då?

Något som jag vill anamma i höst, är att komma ner i varv med hjälp av läsningen. Slå sig ner i soffan en kväll mitt i veckan, med en skål popcorn och en bok i lurarna. Det kallar jag vardagslyx och kvalitetstid med sig själv.

Men något annat som är väldigt passade med Nextory och dess tjänst, är ju faktiskt alla olika barnböcker som finns. Det är supermysigt att sätta på en ljudbok hos killarna innan det är dags att släcka lampan och sova.

Och jag tänkte tipsa er om Ola Lindholm och Johan Lindqvists ny barnboksserie, ”Kung Pow”.

En barnboksserie som de två barndomsvännerna skrivit, där tanken varit att skriva böcker de själva skulle ha tyckt om som barn.

Böckerna innehåller actionspäckade historier där läsningen alltid är på helspänn…

Med tanke på all dagens elektronik och hur svårt jag kan känna att det ibland är att få barnen att tycka läsning är roligt, när det finns tv-spel eller mobiltelefoner som lockar mer… gillar jag Ola och Johans idé om att försöka locka unga läsare till deras bokserie…

Jag tycker det har varit svårt att få alla mina pojkar till läsning… hur har ni gjort för att få era barn att gilla läsning?

Böckerna Kung Pow handlar om tolvårige Sam som tränats upp till att bli en världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter.

Bok 1 och 2 är ute nu, den tredje boken kommer i vår och bok fjärde redan nästa höst. Alla böcker är fristående äventyr som inte behöver läsas i ordning.

Så Nextory kan användas utav hela familjen, gammal som ung.

Och just nu har jag ett fin fint erbjudande. För alla nya kunder får ni nu med koden magdalena 30 dagar gratis att testa på Nextory.

Klicka på bilderna för att komma direkt till Nextorys hemsida och glöm inte att ladda ner appen också!

Testa! Det skulle jag iallafall ha gjort om jag fick chansen…

https://www.nextory.se

9
68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00