Better you och mamma rabatt

Innehåller reklam för mina kostillskott, min Reebok kampanj, långt hår och Toftbys kokbok

Väckningen imorse var INGET att leka med. Ungarna skrek! Jag trodde på riktgt att någon skadat sig eller dött. PANIK, med hjärtat i halsgropen rusade jag ut ur mitt sovrum. Krigszon!

Det måste ha blivit korsdrag TROTS att fönstret varit stängt under natten? Inga ungar som sprungit uppe och ställt till hyss, ingen har hört något, ingen har varit på toan under natten. Jag ställer mig som ett stort frågetecken

Hela duschkabin har exploderat? Har någon av er varit med om det tidigare.

Fruktansvärt! Tänk om något av barnen stått i den, eller i närheten?

Jag vet! Jag förespråkar kort hår ”kommer aldrig ha långt igen” haha

Men Catta fixade det inför en fotografering idag, och jag kan inte mer än erkänna att det är lite kul att förändra, och busa till det

Inspelning under förmiddagen..

Nu vänner ska VI SKINA UTAN SOL!

Smart och påhittig slogan, eller hur?

Jag PERSONLIGEN kommer satsa stenhårt på att behålla solbrännan och få ha mina naglar starka och snabbt växande nu när hösten är på ingång.

Mitt självklara val är så klart All In One Beauty!

Kollagen, betakaroten, kisel och msm plus massa andra godheter is for me!

Jag vet att ni är MÅNGA där ute som redan hittat detta ”guld på burk”

För att kunna ge ER en bra start inför höst och ruskväder.

Så ska jag ge er 25% RABATT med kod vipförmamma HÄR!!

När ni ändå är inne och fyndar så kan jag tipsa om en av våra nya absoluta toppsäljare. GLADA UNGAR och GLADA FÖRÄLDRAR

Förkylningar, mindre stark sol… barnboosten innehåller d-vitamin som är så viktig för oss alla och massa frukter och bär! Den har även en aktiv bakteriekultur som är god för tarmfloran. Mina barn älskar den och jag dricker själv lite för att smaken är magisk!

Läs mer eller beställ HÄR!

Om ni vil se söt nöts Louie blanda sin egen shake. Gå in på min insta story😍

Fått lite härliga bilder från delar av Sverige och Intersport som pyntat och dekorerat sina butiker med våran kampanj ❤️

Riktigt roligt! Stolt som en tupp

Imorgon ska jag möta upp Bingo i INTERSPORTS flaggstore och testa ut lite kläder inför ett kommande event

Middag blev från Toftbys nya kokbok som kom på posten idag

Ätit, ska småslumra med Louie framför barnprogram. Charlie har en kompis här, Tristan är på fotbollsträning

Vi hörs lite senare❤️

 1. Cia skriver:

  Hej! Min duschkabin sprängdes för en vecka sen, min son var ensam hemma och det bara smällde till! Han blev livrädd och trodde någon kastat in en stor sten genom rutan! Sååå läskigt!!! Tur att ingen stod i duschen eller att han satt på toaletten när detta hände när han va själv 😳

 2. Lil skriver:

  Som så många skriver så kan duschväggar explodera, precis som en vindruta på bilen som fått sig en törn, skada eller spänningar eller temperaturskillnader, fast nog tycker man en duschvägg ska tåla just det i alla fall ???
  Nu tjejen, ska jag ge dig BERÖM för dina bilder i det här inlägget.
  Bilden med håret uppsatt och glasögonen = fem tummar upp

 3. Lena skriver:

  Hej! Varför ges bara alternativ kreditkort att betala med, beställer från Finland o skulle helst betala via klarna?

 4. Anna skriver:

  du som har tatuerat dig i Thailand. blev de typ orange färg på tatueringen? jag tatuerade mig i våras. tog tabletterna innan typ en månad innan tatueringen. märkte att orange färg blev kvar på tatueringen, men kroppen försvann färgen efter jag slutade äta tabletterna eftersom jag blev orolig på tatueringen därför jag slutade äta men orange färg börjar blekna nu och börja få tillbaka vanligt hud. men orange var på vanlig hud, inte på tatuering färg. Skumt

  1. Inte tänkt på alls? Konstigt… riktigt skumt😊

 5. Tove skriver:

  Japp! En jävla smäll! Som tur var stod vi alla ute på gården.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..