Om varför kommentarer inte alltid går igenom

Magdalena har ingen moderering här i bloggen utan alla kommentarer godkänns automatiskt. 

Men, sedan en tid tillbaka fastnar en del av era kommentarer och hamnar i skräpkorgen. Vi vet inte riktigt vad det beror på men i en del fall verkar det som om en viss sorts emojisar anses vara ”skräp” (ni är många som använder det i era kommentarer). Varför har vi dessvärre inget svar på i nuläget.

Några av er brukar även skicka med reklamlänkar för produkter och annat, dessa stoppas också och hamnar i skräpkorgen. 

Varje dygn ramlar det in galet många ”riktiga” spamkommentarer här inne. De skickas ut av robotar och då blir det extra svårt att hitta era vanliga/trevliga/normala kommentarer, som blandas med hundratals spamkommentarer. Robotarna försöker hela tiden hitta nya vägar att spamma bloggar och därför byts/uppdateras det ”filter” som Bonnier/Tailsweep har i alla bloggar, kontinuerligt.  

Det var uppenbarligen ett tag sedan senast och det har lett till att trycket av robotspams är enormt just nu. Flera gånger om dagen går jag igenom spamkorgen för att plocka upp era kommentarer och godkänna dom. 

Dessvärre måste ni stå ut med det ett tag till och å Magdalenas vägnar ber jag väry much om ursäkt. Det handlar alltså på intet vis om att hon har spärrat er, eller att man inte får komma med åsikter. Tvärtom.

Bästa hälsningar

Teknik-Stina

 

 1. Norpan skriver:

  Tänk att Universumskan en dag skulle titulera sig ”Teknik-Stina” 👊😘

 2. Nina skriver:

  Hej, skåpen du eftersöker finns på nätet, titta på myhomemyway Kram

 3. Nina skriver:

  Skåpen du söker efter finns på sidan myhomemyway.se Kram

 4. Nina skriver:

  Hej hej, försökte skicka en kommentar tidigare (men det gick inte alls!) när du letade efter de där skåpen i ett tidigare inlägg. Kika på sidan myhomemyway.se och sedan in under skåp och skänkar, där finns nästan exakt det skåp du visade på bild. Lycka till och tack för en härlig blogg

 5. Petra skriver:

  Ni är ju jättekonstiga. En bra och utförlig beskrivning och ni skriver att det låter som Mona. What liksom!

  1. P skriver:

   Så klart det är.

   1. Carola skriver:

    spelar det nån roll???

    1. Petra skriver:

     Nej, precis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..