Brunt hår och inget norr för mig

Tack för alla örontips, ska göra som några av er sa, och ta en öronodling (äckligt det låter)

Syrran och mamma är i norr, såååå avundsjuk. Ville oxå åka med💔

Men vågar inte flyga när det värker i öra. Och lite långt att bila till Kvikkjokk. Så jag stannar på marken istället.

Glöm inte att titta på HANNAH kl 21.00 på TV4 i kväll. Arga Anders knackar på.

Stolt över mig grymma syrra! Kan tycka att det klipptes ihop liiiite orättvist. Hon är ingen lipsill eller askunge. Den starkaste och coolaste människan som finns. Men tv e ju alltid tv. DET VET JAG oxå.

Syrran har koll och roddar ihop sitt liv grymt, på egen hand. Hon har ALDRIG nyttjat någon. Alltid stått på egna ben. Men självfallet bredvid någon oxå. Hon har haft ett fantastiskt klädmärke, jobbat som moderator, drivit sociala plattformar och haft barnvagnsagenturer.. ingen litet pynt där inte. En egen företagare sedan sångtiden

Sen kanske man sköter olika områden i livet under ett äktenskap. Skulle Filip tex be mig sätta på gräsklipparen eller byta propp? Inte en aning.

MEN skulle han laga mat? Då skulle jag få sätta på spisen åt honom. Så

Tror jag det är för de flesta… (förutom hos Ewa såklart)

Stolt syrra!

Tagit en heldag med Barbro istället…

Varit på fotboll och aktiviteter med ungarna.

Gjorde hårbotten mörk (ombre) Ska nog göra resten mörkt i oktober när mörkret och kylan smugit sig på..

Fotat bilder för lite kommande samarbeten ute på stan

-Usch vad FULT sa Barbro!!! Du behöver verkligen se/besöka en frisörska snaaaaaaarast!?!

-Har precis gjort Barbro haha, och det har kostat en förmögenhet! Svarade jag

-Deeeet där Magdalena!! Skulle jag gå tillbaks och klaga på! Skulle inte betala en krona för att se ut sådär. DU HAR JU UTVÄXTEN KVAR??!

Haha!! Lite kul att vi har olika smaker. Själv försöker Barbro hitta en frisör som kan ”permanenta och lägga hennes hår på spolar i Stockholms innerstad”

Inte så lätt kan jag säga…

Smaken är som backen när man är dubbelt så ung.

Kikade på gamla bilder igår. När jag var mörk. Kul att jämföra. Blev nostalgisk när jag hittade mitt 10 pr gamla omslag från Veckorevyn

Lugnt och skönt hemma. Har börjat titta på Divorce (HBO) med Sarah Jessica Parker. Skrattar så jag gråter. Svart och MYCKET pricksäker tragikomisk komedi.

Älskar!! Kan inte sluta titta. Måtte den aldrig ta slut! Känner typ igen mig i allt.

Alla pojkar är hemma.

Lance har stulit mitt smink (concilers och brunkrämer) Och kläder igen, JAG BLIR GALEN!

Hämden är ljuv. Nu är det krig. Barbro har hjälpt mig med några helt fenomenala hämndaktioner. KOMMER berätta, men vill inte förvarna honom innan det smäller.

Sjukt att en så ädel och adlig dam kan vara så mean och elak. Svårt chockad över hennes tips. Men LOVING IT!

Som jag sagt tidigare, jag tror på själavänner, Barbro är min. Vi har hängt i ett tidigare liv. Jag önskar att jag får vara som Barbro när jag är 90-år

Hehe!!

🤣

 1. Sophie skriver:

  Har inte sett programet, ska se om jag kan ratta in det senare, inte alltid svenska program fungerar utomlands 🙄.

  Big smile när jag läste om Barbro 🤣, tycker ditt hår är fint 🙂

  Trevlig Söndag till dig och dina nära.

 2. Maria skriver:

  Tycker att Hanna framstår som en mjuk och sympatisk person i programmet. Magdalenas insats däremot var inte speciellt bra. Framstår som en översittare….

  1. Anna skriver:

   Instämmer till 100 procent

 3. M skriver:

  Tyckte Hannah upplevdes som en stark kvinna med enorm kärlek för sina barn. Det sken igenom att snickar Anders försökte få det att se ut som hon är hjälplös och han agerade så seriös & strikt mot henne. Man förstår ju att det är bara för att göra bra tv. Hannah var rolig, skämtsam, har skin på näsan och det var jätte kul att se programmet. //❤️

 4. Anna skriver:

  Magdalena gick direkt till attack mot Hanna när Anders, elakt nog, berättade att Hanna är lite rädd för henne och sällan vågar säga emot henne. Väldigt otrevligt och omoget och att Magdalena helt spontant reagerade på Anders ord på detta obehagliga sätt (inför TVkamrorna!!) samt att Hanna genast backade och försökte komma ur situationen bekräftade ironiskt nog precis det Hanna sagt! Översittarfasoner och härskarmetod. Att hon sedan beskriver Hanna som en fantastisk person rättfärdigar inte att hon tillintetgjorde Hanna inför kamerorna på detta sätt. Så jobbigt för Hanna att ha haft denna ojämna relation hela livet.

  1. M skriver:

   Anna 👍…glider in i programmet som en diva och tar över på ett osmakligt sätt.

   1. A skriver:

    Är det sant? Usch, hatar sånt, divalater går fetbort!

 5. Wow, vad härligt att ha vänner i alla åldrar! Njut!

  Och du, du är vacker oavsett hårfärg😍

  Kram från Björklinge

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..