Stronger

I samarbete med Stronger.

Nu mina vänner är hösten här och det är dags att ta tillbaka träningsrutinerna igen! Jag skulle ljuga om jag sa att det blivit mycket träning under sommaren… MEN det ska det bli ändring på nu i höst.

Så vad passar inte bättre än lite klädinspiration för att få tillbaka motivationen till träningen igen.. för låt oss alla erkänna att snygga träningskläder gör det hela lite roligare… Eftersom det blev väldigt uppskattat senast jag visade mina favoriter från Stronger, så tänkte jag att vi kör igen med mina fyra nya favoriter från Stronger!

Det här härliga setet, ”Yosemite” är perfekt att dra på sig en grå höstdag när du bara vill ligga kvar i soffan och softa. Dra på dig det här setet and you are ready to go!

Älskar färgkombinationerna!

Det här är ett av Strongers nyaste tillskott, ”Marquina”. Mönstret är likt marmor och självklart finns det även i vitt. Här ser ni att jag matchat det med ett par kängor och hade en skinnjacka över axlarna! Ball outfit som fungerade perfekt när jag hann med en fika med en vän.

”Carrara”, är den vita motsvarigheten. Ett snyggt och fräscht sett för dig som vill ha något stilrent men med en ball touch! Love it…

Det här mina vänner är en 10 poängare! Se bara på den orangea kombinationen med grönt och vitt! Här gjorde ni det bra Stronger. ”Ventura”, passar utmärkt för den som vill sticka ut på löparrundan eller på spinningpasset.

Sist ut har vi ett set som blivit en vardagsdress för mig.

Ni ser ju, det är ju Maggan all over!! Får så mycket fina komplimanger när jag bär det här att jag nu nästan glömt bort att det är träningskläder. Vilket är väldigt tacksamt att man känner att man inte endast behöver ha kläderna när man tränar. Rocka dom på mataffären, när du hämtar barnen eller varför inte en runda på stan.

Såklart ska ni mina vänner inte gå tomhänta, just nu får ni 20% om ni anger Magdalena20 i kassan när ni handlar på Strongers hemsida. Koden gäller i 2veckor från idag.

Ni kan komma direkt till Strongers hemsida genom att klicka på bilderna i inlägget! Glöm inte sen att visa mig vilka som blev just era favoriter!

Kram!!

 1. M skriver:

  Snygga träningskläder..men har man rumpa och bröst så är dom inte bekväm och ser lustigt ut på. Sen känner jag att dom inte passar på medelålders kanske mer för yngre tjejer. Min dotter som är 11 tyckte en del var snygga.
  Kan tipsa om chinelles träningsset super sköna och sitter snyggt och neutrala.

 2. Klara skriver:

  Dessa träningskläder…🤮

 3. Annika skriver:

  Såååå snygga tajts!! På andra. Jag en stor bakdel och varje gång jag har provat något med mönster så finner jag printet utsmetat där bak på mig. Hehe.

 4. Susanne skriver:

  Gud människa vad SNYGG du är 🤗

 5. Bra tips såå grymt snygga kläder ,nu blir man shoppingsugen ha fin fredag kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..